Μηχανή του Χρόνου: Ο Ξυλούρης, η απαγωγή και ο μυστικός γάμος

Μηχανή του Χρόνου: Ο Ξυλούρης, η απαγωγή και ο μυστικός γάμος

Ο Νίκος Ξυλούρης και η απαγωγή της γυναίκας της ζωής του. Ο Νίκος κλέβει και παντρεύεται μυστικά την αγαπημένη του Ουρανία στα Ανώγεια. Ακόμα και ο παπάς είχε αντιρρήσεις (Vid)

Από τη mixanitouxronou.gr:

Ο Νίκος Ξυλούρης και η σύζυγός του Ουρανία έζησαν έναν δυνατό έρωτα. Το ξεκίνημα της σχέσης τους όμως ήταν περιπετειώδες και ο Ψαρονίκος αναγκάστηκε να την απαγάγει για να την κάνει γυναίκα του.

Ο γάμος έγινε με δυσκολία, καθώς ακόμα και ο παπάς σεβόμενος τα αυστηρά ήθη της εποχής, δεν ήθελε στην αρχή να ευλογήσει τον «παράνομο» γάμο. Οι δύο νέοι με την πράξη τους δεν είχαν προσβάλει μόνο την οικογένεια της Ουρανίας, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Βενεράτου.

Ο έρωτας όμως του ζευγαριού ήταν τόσο δυνατός, ώστε μετά από λίγο καιρό πείστηκαν ακόμα και οι πιο δύσπιστοι. Ο πατέρας της Ουρανίας υπέγραψε τα χαρτιά του γάμου, δίνοντας επίσημα τη συγκατάθεσή του. Παρότι υπέγραψε, συνέχισε να μη μιλάει στην κόρη του και χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να αποκατασταθεί η σχέση τους.

Δείτε το βίντεο της Μηχανής του Χρόνου:

 

Διαβάστε ακόμη στη μηχανή του χρόνου:

Τι σημαίνει η λέξη «μποέμ»

Ο Βασίλειος Βουλγαροκτόνος κόβει τα προκλητικά φορολογικά προνόμια της εκκλησίας και συγκρούεται για τη μοναστηριακή περιουσία, που καταπίεζε τους χωρικούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μηχανή του χρόνου
SHARE:

24Media Network