Μυστηριώδης εξαφάνιση 22χρονου σπουδαστή στην Κρήτη

Μυστηριώδης εξαφάνιση 22χρονου σπουδαστή στην Κρήτη

Θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 22χρονου από την Καβάλα, ο οποίος σπούδαζε στον Άγιο Νικόλαο. Πήρε ρούχα, διαβατήριο και κινητό και έφυγε από το σπίτι. Αγνοείται από τις 7 Δεκεμβρίου. Άκαρπες, μέχρι στιγμής, οι έρευνες της αστυνομίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία στην Κρήτη για τον εντοπισμό ενός 22χρονου σπουδαστή, ο οποίος έδωσε τα τελευταία σημεία ζωής στις 7 Δεκεμβρίου και από τότε αναζητείται από την οικογένεια του.

Ο Λέρι (Μιχάλης) Τσιχλάτζε, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Ελευθερές Καβάλας, έμενε προσωρινά στο σπίτι του θείου του στον Άγιο Νικόλαο, όπου σπούδαζε. Συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε, του έδωσε την εντύπωση ότι θα ταξίδευε στην Καβάλα. Δύο ημέρες μετά όμως και αφού δεν είχε επικοινωνήσει με κανέναν, έγινε η καταγγελία εξαφάνισης στην αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας τα πράγματα του, ρούχα, διαβατήριο και κινητό τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό ενώ από την έρευνα που έγινε σε λιμάνια και αεροδρόμια, προέκυψε ότι δεν έφυγε από την Κρήτη.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Πληροφορίες από cretalive.gr

SHARE:

24Media Network