Νέες επιθέσεις κατά αστυνομικών στη Χ. Τρικούπη

Νέες επιθέσεις κατά αστυνομικών στη Χ. Τρικούπη

Δύο επιθέσεις με μολότοφ μέσα σε λίγες ώρες δέχτηκε διμοιρία στην οδό Χ. Τρικούπη. Συνελήφθη ένας 46χρονος Ιταλός, ο οποίος και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε παρόμοια περιστατικά

Δύο επιθέσεις με βόμβες μολότοφ μέσα σε διάστημα λίγων ωρών δέχτηκε διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, που εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (07/09). Περίπου πενήντα άτομα έριξαν στους αστυνομικούς μολότοφ ενώ το ίδιο έκαναν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (08/09) δέκα άτομα.

Οι αρχές προσήγαγαν 16 άτομα και έγινε και μία σύλληψη. Πρόκειται για έναν 46χρονο Ιταλό, μέσα στο σακίδιο πλάτης του οποίου βρέθηκε ένα σιδερένιο αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα με πλαστικά σφαιρίδια, ένα σακουλάκι με πλαστικά σφαιρίδια, ένα δοχείο με συμπιεσμένο υγρό και μια ανταλλακτική κάννη πιστολιού.

Να σημειωθεί ότι ο προαναφερόμενος είχε συλληφθεί και στις 17 Νοεμβρίου του 2011 στο κέντρο της Αθήνας για διατάραξη κοινής ειρήνης, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Συμμετείχε σε ομάδα που έκανε επιθέσεις σε αστυνομικούς. Του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

SHARE:

24Media Network