Νέο βίντεο από την επίθεση στον Νταλάρα

Νέο βίντεο από την επίθεση στον Νταλάρα

Με απρόοπτα η μουσική περιοδεία του Γιώργου Νταλάρα στις γειτονιές της Αθήνας. Δείτε νέο βίντεο με τις έντονες αποδοκιμασίες απλών πολιτών. Επιτέθηκαν ακόμα και με καρέκλες. Τι δήλωσε ο καλλιτέχνης (Vids)

Με καφέδες, γιαούρτια, καρέκλες και φραστικές επιθέσεις υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί οπαδοί του, στο κλειστό γυμναστήριο "Γ.Κακούρης" στο Ίλιον την Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποία έδινε, ο τραγουδιστής αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ δεν έλειψε και το γιαούρτωμα.

Ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε ψύχραιμα και συνέχισε κανονικά την συναυλία.

"Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν", ανέφερε ο τραγουδιστής.

"Εγώ είμαι εδώ γιατί το θέλω και επειδή πιστεύω πως οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Ο καθένας πράττει και μετά κρίνει", κατέληξε ο καλλιτέχνης, ωστόσο το οργισμένο πλήθος φώναζε "Προδότη" και "Αυτή είναι η χειρότερη κατάληξη ανθρώπου".

Ο Γιώργος Νταλάρας πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας, ενώ άγριο γιουχάισμα δέχτηκε και την πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια.

Πηγή Βίντεο: anti-ntp.net

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέταξαν καφέδες και γιαούρτια στον Νταλάρα

Γιαούρτια στη συναυλία του Γ. Νταλάρα στο Ίλιον

SHARE:

24Media Network