Δημοτικός σύμβουλος της Σπάρτης, νοσταλγεί δημοσίως τα ταγματα ασφαλείας

Δημοτικός σύμβουλος της Σπάρτης, νοσταλγεί δημοσίως τα ταγματα ασφαλείας

Αναπολεί τα δημιουργήματα της Γερμανικής Βέρμαχτ και το δήλωσε on camera στο Δημοτικό Συμβούλιο. Διαβάστε τι δήλωσε (vid)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης υπήρξε δημοτικός σύμβουλος που δήλωσε φίλος των Ταγμάτων Ασφαλείας του Αδόλφου Χίτλερ! Οπως αναφέρει, το Notos press,  ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης αντέδρασε ένας νέος δημοτικός σύμβουλος, ο Χρήστος Αλεξάκος, ο οποίος αφού παρουσίασε το φρικαλέο και παρανοϊκό προφίλ του Αδόλφου Χίτλερ, κάλεσε τον επικεφαλής του συμβούλου να πάρει θέση, ίσως και να διαγράψει τον σύμβουλο που δήλωσε «φίλος των Ταγμάτων Ασφαλείας».

Συγκεκριμένα, σε ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το notospress.gr, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστράτιος Κοκκορός ακούγεται να δηλώνει: «Είμαι φίλος των Ταγμάτων Ασφαλείας».

Ξέρετε ποια ήταν η αντίδραση; Σύμβουλοι της συγκεκριμένης παράταξης, φωνασκώντας, χαρακτήρισαν τον νέο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αλεξάκο «παρανοϊκό», «θλιβερό φαινόμενο» αλλά και «αθλιότητες» τις θέσεις του γύρω από την απειλή του ναζισμού και τους μιμητές ή τους νοσταλγούς της.

Δυστυχώς κανείς από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν αντέδρασε, στο βαθμό που έπρεπε, αφήνοντας έτσι τον νόμο της ζούγκλας, το νόμο του πολέμου, και στο επόμενο συμβούλιο, να επισκιάσει τον ώριμο και δημοκρατικό λόγο.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτελεί μία ακόμα μαύρη σελίδα για την πόλη της Σπάρτης, Της πόλης που στις 28 Οκτωβρίου μνημόνευσε τους πεσόντες της στο μέτωπο και σε 27 ημέρες από σήμερα θα τελέσει το μνημόσυνο των 118 Σπαρτιατών που γάζωσαν τα πολυβόλα των Γερμανών κατακτητών στο Μονοδένδρι.

Δείτε το επίμαχο video:

Πηγή: Notos Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network