ΟΑΕΔ

ΔΥΠΑ: Η ακτινογραφία της ανεργίας

ΔΥΠΑ: Η ακτινογραφία της ανεργίας

Σχεδόν ένα εκατομμύριο άτομα αναζητούσαν εργασία τον Μάιο του 2022, με βάση τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Φθηνή στέγη για εργαζόμενους με αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΟΑΕΔ

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσία 1,5 δισ. του ΟΑΕΔ για φθηνή στέγη σε εργαζόμενους. Πάνω από ένα δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης για “πράσινη” και ψηφιακή κατάρτιση.

Τι προβλέπει νομοσχέδιο για τη στέγαση εργαζομένων και ανέργων

Τι προβλέπει νομοσχέδιο για τη στέγαση εργαζομένων και ανέργων

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας "Δουλειές ξανά" στο οποίο μεταξύ άλλων προβλέπονται ρυθμίσεις την απόκτηση ή ανέγερση ακινήτων που θα διατεθούν για εργαζόμενους, ανέργους και τις οικογένειές τους.

Μισό εκατομμύριο άνεργοι "προτιμούν να εργάζονται μαύρα" και να εκμεταλλεύονται τον ΟΑΕΔ

Μισό εκατομμύριο άνεργοι "προτιμούν να εργάζονται μαύρα" και να εκμεταλλεύονται τον ΟΑΕΔ

Να συκοφαντήσει όσους δεν έχουν δουλειά, αντί να υποστηρίξει ευθέως τις νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις που θέλει να εφαρμόσει στον οργανισμό διάλεξε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Ξενογιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με αντικοινωνική δημιουργική λογιστική αποκρύπτει τους μακροχρόνια ανέργους

Με δήλωσή της η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β1’ Βόρειας Αθήνας, σχολίασετις ανακοινώσεις του Υπουργού Εργασίας κ. Κ.Χατζηδάκη για τις αλλαγές σε παροχές και επιδόματα ανεργίας.

Το κατάστημα του ΟΑΕΔ στην οδό Σταδίου

ΟΑΕΔ: Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 30 ετών και άνω

Μέχρι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 15:00 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 30 ετών και άνω σε έξι περιφέρειες με έμφαση στις γυναίκες.

Θάνος Πλεύρης

Καταγγελία Υγειονομικών για Τροπολογία Πλεύρη: "Ενιαία αντιμετώπιση Δημοσίου - Ιδιωτών σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ για πρώτη φορά"

Όπως αναφέρει το ΑΡΜΑ Υγειονομικών, στη μοριοδότηση για τις προκηρύξεις προσλήψεων επικουρικού ιατρονοσηλευτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, μεταξύ άλλων "δεν δίνεται αυξημένη Μοριοδότηση για όλη τη Προϋπηρεσία".

Microsoft

ΟΑΕΔ - Microsoft Hellas: Συνεργασία για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων

Η συνεργασία ΟΑΕΔ- Microsoft έχει ως στόχο την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας.

Επιδόματα: Τι πληρώνεται έως τις 4 Φεβρουαρίου

Επιδόματα: Τι πληρώνεται έως τις 4 Φεβρουαρίου

Από σήμερα αρχίζουν οι πληρωμές απο e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ και Υπουργείο Εργασίας σε δικαιούχους επιδομάτων. Την Παρασκευή καταβάλλεται η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους που ήταν ενταγμένοι στο «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».