ΟΑΕΔ

Σαντορίνη

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2021-2022. Πώς γίνεται η διαδικασία συμμετοχής.

Πολίτες αναμένουν να επιβιβαστούν στο καράβι

Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Οι δικαιούχοι και πάροχοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου.

Βρεφονηπιακός σταθμός

ΟΑΕΔ - Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές

Λήγει την Πέμπτη (15/07) η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ. Ποια τα κριτήρια των δικαιούχων.

Ξεκίνησε την Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015. Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 15.09.2014 έως την 31.08.2015 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

ΟΑΕΔ: Συνολικά 20.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο

Έφτασαν τις 20.000 οι ενεργοποιημένες επιταγές για καταλύματα και πάνω από 11.000 τα voucher για ακτοπλοϊκές μεταφορές που χορηγήθηκαν στα πλαίσια του κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΑΕΔ για τον μήνα Ιούνιο

Στιγμιότυπο ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Παράταση 24 ωρών για το νέο πρόγραμμα επιδότησης 1.000 θέσεων εργασίας

Το πρόγραμμα διαρκεί 12 μήνες (+12 μήνες για τους ανέργους που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση) και η μηνιαία επιχορήγηση ανέρχεται στο 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους έως τα 750 ευρώ.

Κατάστημα του ΟΑΕΔ στην οδό Σταδίου

ΟΑΕΔ: Χίλιες θέσεις απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας 7 μηνών για ανέργους 18-30 ετών

600 νέοι άνεργοι στη Δυτική Ελλάδα και 400 στην Ήπειρο θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους και να προετοιμαστούν για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ.

Στιγμιότυπο στον ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις ανέργων 18-29 ετών για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης, στην οποία περιλαμβάνεται πρόταση επιχειρηματικού σχεδίου.

Στιγμιότυπο ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Πότε λήγουν oι αιτήσεις για πτυχιούχους ανέργους έως 39 ετών

Αξίζει να τονίσουμε ότι στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν όλες οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους, που επιθυμούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας ειδικοτήτων πληροφορικής.

Στιγμιότυπο ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Από σήμερα η καταβολή της παράτασης των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Απρίλιο

Έναρξη της καταβολήε της παράτασης των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Απρίλιο. Θα ολοκληρωθεί αυτόματα, με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Η Νίκη Κεραμέως και ο Κωστής Χατζηδάκης. Πλέον τους ενώνει και η Cisco

Από την Κεραμέως στον Χατζηδάκη: Τώρα βάζουν τη Cisco και στον ΟΑΕΔ

Παρά τα χίλια προβλήματα και τα αναπάντητα ερωτηματικά που έχουν προκύψει από τη συνεργασία της Cisco με το Υπουργείο Παιδείας, η αμερικανική εταιρία υπέγραψε συμφωνία και με το Υπουργείο Εργασίας για προγράμματα κατάρτισης.

Πολίτης με χρήματα στο χέρι

Δώρο Πάσχα 2021: Τη Μ. Τετάρτη η καταβολή του - Πότε πληρώνονται συντάξεις, αναδρομικά

Τη Μ. Τετάρτη θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα σε εργαζόμενους σε αναστολή και ενταγμένους στο ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. Ξεκινά το απόγευμα της ίδιας ημέρας και η πληρωμή της προκαταβολής συντάξεων. Αναλυτικά οι καταβολές.

Ο ΓΓ του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία.

"Καμπανάκι" ΟΟΣΑ για τη φτώχεια, την κατάρτιση και την περιβαλλοντική υποβάθμιση

Ο ΟΟΣΑ αναφέρει ότι η πανδημία προσθέτει το στοιχείο του επείγοντος ως προς την αντιμετώπιση μακροχρόνιων προκλήσεων σε σχέση με την ενίσχυση των επενδύσεων και της παραγωγικότητας

Στιγμιότυπο στον ΟΑΕΔ

Ξεκινούν καταβολές 161 εκατ. ευρώ από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ - Καταβολή αναδρομικών σε κληρονόμους

Ξεκινούν από σήμερα καταβολές 161 εκατ. ευρώ από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ έως τις 16 Απριλίου. Σήμερα η καταβολή των αναδρομικών στους κληρονόμους που έχουν δικαίωμα από διαθήκη.

Κατάστημα ΟΑΕΔ (φωτογραφία αρχείου)

ΟΑΕΔ: Μέχρι τις 19 Απριλίου, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων πτυχιούχων

Όπως αναφέρει ο ΟΑΕΔ, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης των επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η προθεσμά για την υποβολή νέων αιτήσεων στο πρόγραμμα, αναστέλεται.

Τα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ

Υπουργείο Εργασίας: Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ έως 9 Απριλίου

Σειρά επιδομάτων και άλλων παροχών που θα πληρωθούν έχω τις 9 Απριλίου απο τον ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Τι θα γίνει με την αποζημίωση ειδικού σκοπού.