ΟΑΕΔ

Κατάστημα ΟΑΕΔ (φωτογραφία αρχείου)

ΟΑΕΔ: Μέχρι τις 19 Απριλίου, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων πτυχιούχων

Όπως αναφέρει ο ΟΑΕΔ, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης των επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η προθεσμά για την υποβολή νέων αιτήσεων στο πρόγραμμα, αναστέλεται.

Τα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ

Υπουργείο Εργασίας: Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ έως 9 Απριλίου

Σειρά επιδομάτων και άλλων παροχών που θα πληρωθούν έχω τις 9 Απριλίου απο τον ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Τι θα γίνει με την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Στιμγιότυπο από λοκντάουν στην Αθήνα

Υπουργείο Εργασίας: Μέτρα στήριξης εργαζομένων και ανέργων κατά την περίοδο της πανδημίας

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, πρόκειται για το μεγαλύτερο και μαζικότερο πρόγραμμα στήριξης εργαζομένων και ανέργων των τελευταίων ετών, το οποίο θα διαρκέσει, όσο συνεχίζεται η πανδημία.

Στιγμιότυπο στον ΟΑΕΔ

Επίδομα 400 ευρώ ΟΑΕΔ: Τελευταία παράταση έως 28/12

Παράταση έως 28 Δεκεμβρίου δόθηκε προκειμένου 42.751 δικαιούχοι να καταχωρίσουν IBAN για να λάβουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 400 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους καταβληθεί το ποσό.

ΟΑΕΔ: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποχρεωτική δήλωση παρουσίας των επιδοτούμενων ανέργων

ΟΑΕΔ: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποχρεωτική δήλωση παρουσίας των επιδοτούμενων ανέργων

Όλοι οι επιδοτούμενοι άνεργοι θα υποβάλουν τη δήλωση της παρουσίας τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης του ΟΑΕΔ.

Έκθεση Πισσαρίδη: Τι προτείνει για τα επιδόματα ανεργίας, τον ΟΑΕΔ και την κατάρτιση

Έκθεση Πισσαρίδη: Τι προτείνει για τα επιδόματα ανεργίας, τον ΟΑΕΔ και την κατάρτιση

Επιδόματα ανεργίας με βάση το 6μηνο και στροφή του ΟΑΕΔ σε "ενεργητικές πολιτικές", προβλέπει η έκθεση Πισσαρίδη. Τι αναφέρεται για την επαγγελματική κατάρτιση. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Πινακίδα με λογότυπο του ΟΑΕΔ

Την Παρασκευή η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ στους άνεργους δικαιούχους

Από την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, στις 15:00 και μέχρι την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, οι άνεργοι δικαιούχοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ή να καταχωρίσουν τα στοιχεία ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), στον οποίο είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι.

Τα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για το εκπαιδευτικό προσωπικό στα ΙΕΚ

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης αποκλειστικά ηλεκτρονικά κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης εντός τριών εργάσιμων ημερών, ενώ μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υπέβαλαν.

Κατάστημα του ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας σε Καρδίτσα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υπάγονται στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης της Καρδίτσας, του Αργοστολίου και της Ζακύνθου δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.

Κοινωνικός τουρισμός: Στις αρχές της εβδομάδας οι προσωρινοί πίνακες - Τι περιλαμβάνουν και ποια η διάρκεια των επιδοτήσεων

Κοινωνικός τουρισμός: Στις αρχές της εβδομάδας οι προσωρινοί πίνακες - Τι περιλαμβάνουν και ποια η διάρκεια των επιδοτήσεων

Μέχρι την Τετάρτη αναμένονται οι πίνακες των προσωρινών δικαιούχων για τον Κοινωνικό Τουρισμό, σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη. Από 1η Αυγούστου μέχρι 31 Ιουλίου του επόμενου έτους η ισχύς της επιδότησης. Ακτοπλοϊκά και από 6-10 διανυκτερεύσεις χωρίς ιδιωτική συμμετοχή.