Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Να κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι της καταστροφής

Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄, δέθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄, δέθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Να κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι της καταστροφής ζητά ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Μάλιστα, σε συνέντευξή του υποστήριξε ακόμη ότι η Κύπρος πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ

Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, δήλωσε ότι πρέπει να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τα τραγικά αδιέξοδα της κυπριακής οικονομίας, πολιτικοί και τραπεζίτες, να κάτσουν στο σκαμνί, όπως είπε χαρακτηριστικά και κάποιοι να πάνε και φυλακή.

Παράλληλα, σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Χρυσόστομος υποστήριξε ακόμη ότι η Κύπρος πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ.

Εξάλλου, σε άλλη συνέντευξή του στον Sky, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αισθάνεται προδομένος από τους συνεργάτες του γιατί πήγαν «αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι» στο Eurogroup.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Υποθηκεύουμε την εκκλησιαστική περιουσία για να σώσουμε την Κύπρο

SHARE: