Bitcoin – Αξίζει να αγοράσω ή να πουλήσω τώρα;

Διαβάζεται σε 4'
Bitcoin – Αξίζει να αγοράσω ή να πουλήσω τώρα;

Οι πρόσφατες κινήσεις των τιμών του Bitcoin έχουν αφήσει αρκετούς επενδυτές με την απορία αν αξίζει να αγοράσουν ή να πουλήσουν αυτή την περίοδο

Προκειμένου να μπορέσουμε να προβλέψουμε τις επόμενες κινήσεις του BTC, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσουμε πρώτα τους βασικούς δείκτες της αγοράς.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι επικρατεί στην αγορά κρυπτονομισμάτων αυτή τη στιγμή και ποια θα πρέπει να είναι οι επόμενοι κίνησή σας.

Επενδύστε στο WienerAI εδώ

Επισκόπηση της αγοράς

Μετά από μια βουτιά στα 56,8 χιλ. δολάρια πριν μερικές ημέρες, το Bitcoin φάνηκε να έχει μια βραχυπρόθεσμη πτωτική τάση. Παρά τα σημάδια για αύξηση των επενδύσεων και της συνολικής ζήτησης, η φάση σταθεροποίησης μπορεί να συνεχιστεί. Ωστόσο, με μια αύξηση 4,6% την περασμένη εβδομάδα και ενδείξεις για ενίσχυση των δεικτών για ένα bull run crypto μέσω των εισροών ETF, το κλίμα της αγοράς παραμένει σχετικά θετικό.

Επιπρόσθετα, αναλύοντας τις πληροφορίες στο blockchain, είδαμε μια αύξηση στις πωλήσεις Bitcoin και την απόκτηση κερδών από μεγάλο μέρος επενδυτών. Κάτι που υποδηλώνει μια μεγαλύτερη διόρθωση τις επόμενες ημέρες, εφόσον το BTC δεν καταφέρει να κρατήσει τα κρίσιμα όριά του. Αντίθετα, η διατήρηση πάνω από τα όρια αυτά, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει θετικό κλίμα στην αγορά και πιθανή ανάκαμψη.

Μακροπρόθεσμες ανοδικές προοπτικές

Ενώ οι βραχυπρόθεσμες τάσεις κλίνουν προς την πτωτική κατεύθυνση, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για το Bitcoin παραμένουν ανοδικές. Η ιστορική ανάλυση αποκαλύπτει μοτίβα όπου οι περίοδοι διορθώσεων όπως αυτή τη στιγμή, συνοδεύτηκαν από σημαντικές ανόδους στην τιμή όλων των κρυπτονομισμάτων.

Ο προσδιορισμός λοιπόν της κατάλληλης στιγμής για την επένδυση στο Bitcoin απαιτεί την αξιολόγηση διαφόρων μετρήσεων. Παρά τους πρόσφατους δείκτες υποτίμησης, όπως ο αρνητικός δείκτης MVRV 30 ημερών, οι βραχυπρόθεσμοι δείκτες κλίματος παραμένουν αρνητικοί. Ωστόσο, η διακοπή της πτωτικής τάσης και η σταθεροποίηση της τιμής του Bitcoin, υποδηλώνει μια πιθανή ευκαιρία αγοράς.

Αξίζει λοιπόν να αγοράσω Bitcoin τώρα;

Η απάντηση για το αν αξίζει η αγορά Bitcoin αυτή τη στιγμή, εξαρτάται από το χρονικό σημείο που θα έρθει η σταθεροποίηση της αγοράς πριν την επόμενη μεγάλη άνοδο. Με μια πτώση στο περίπου 2,8% το τελευταίο 24ωρο, θεωρούμε ότι οι βραχυπρόθεσμοι επενδυτές θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη. Εάν ωστόσο στοχεύετε στην μακροπρόθεσμη κατοχή, τότε σίγουρα η μελλοντική τιμή του Bitcoin θα είναι αρκετά υψηλότερη από τα σημερινά επίπεδα.

Έτσι, θεωρούμε ότι κατά την παρούσα χρονική στιγμή, τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε, είναι εκείνα που ξεκινούν τώρα την πορεία τους στον χώρο μέσω προπώλησης και τα οποία διακρίνονται για την καινοτομία και τη χρησιμότητά τους. Μάλιστα, ένα από τα κρυπτονομίσματα που φαίνεται να προσελκύει ολοένα και περισσότερους επενδυτές, είναι το WienerAI.

Τι είναι το WienerAI και τι προσφέρει;

Το WienerAI είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα που συνδυάζει την κουλτούρα των meme με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Προσφέρει στους χρήστες έναν συνεργάτη διαπραγμάτευσης AI, ο οποίος παρέχει ανάλυση της αγοράς crypto σε πραγματικό χρόνο και συμβουλές επενδύσεων.

Με λίγα λόγια, το WienerAI ξεχωρίζει για την καινοτόμο προσέγγισή του, αξιοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους για την πλοήγηση στην ασταθή αγορά κρυπτονομισμάτων, με μεγαλύτερη ακρίβεια. Πέρα από την ψυχαγωγική του αξία ως meme coin, το WienerAI θα σας βοηθήσει να κερδίσετε παθητικές ανταμοιβές μέσω του πονταρίσματος και ταυτόχρονα να εντοπίσετε τα κατάλληλα χρονικά σημεία για να επενδύσετε στο Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα με προοπτικές ανόδου.

Μάλιστα, η προπώλησή του έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών, στις καινοτόμες λειτουργίες του.

Επενδύστε στο WienerAI εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα