Θοδωρής Σκυφτούλης: “Με σημάδεψαν τα ΜΑΤ με το όπλο, ήμουν 5 χρονών”

Διαβάζεται σε 2'
Θοδωρής Σκυφτούλης
Θοδωρής Σκυφτούλης GLOMEX

Το περιστατικό που βίωσε σε ηλικία μόλις 5 ετών, όταν άνδρες των ΜΑΤ τον σημάδεψαν με όπλο, περιέγραψε ο Θοδωρής Σκυφτούλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4”, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, βρέθηκε ο ηθοποιός Θοδωρής Σκυφτούλης.

Γιος του αντιεξουσιαστή Νώντα Σκυφτούλη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τις συμβουλές που δίνει στο γιο του.

“Προσπαθώ με τον γιο μου να κάνω αυτά που δεν έκανε ο Νώντας σε μένα. Είχαμε μία σχέση ενηλίκων με τον πατέρα μου και όχι παιδιού-μπαμπά. Αυτό είχε πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Μπορεί, ας πούμε, στο σχολείο να μην ήμουν τόσο παιδί αλλά να είχα μία διαφορετική στάση, όχι της ηλικίας. Εγώ μία συμβουλή δίνω στον γιο μου, να έχεις φίλους”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Σκυφτούλης.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, περιέγραψε ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό που είχε σε παιδική ηλικία και έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του.

“Θυμάμαι ήμασταν στο Τσαφ στα Εξάρχεια, ένα πολύ γνωστό μαγαζί τότε. Ήμασταν μία 4άδα, μπήκαν τα ΜΑΤ μέσα και οι ασφαλίτες και μας σημάδεψαν με το όπλο και μου λένε: ακίνητος. Εγώ ήμουν 5 χρονών. Πετάγεται τότε η μάνα μου και λέει: ταινία είναι! Για να μη με τρομάξει. Και συνέλαβαν τον διπλανό μου”, περιέγραψε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: “Ήμουν στη γυμναστική ακαδημία, ήταν το όνειρό μου να ασχοληθώ με τον αθλητισμό χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Δεν με ‘σήκωνε’ όμως το κλίμα της γυμναστικής ακαδημίας, κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από εκεί. Η μητέρα μου με παρότρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα