Χατζημαρκάκης στο NEWS 247: “Η νέα δόση δεν αξίζει, χωρίς σχέδιο ανάπτυξης”

Χατζημαρκάκης στο NEWS 247: “Η νέα δόση δεν αξίζει, χωρίς σχέδιο ανάπτυξης”
Ο κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης σχολίασε την εκταμίευση της νέας δόσης, στην κάμερα του NEWS 247

Τι δήλωσε στην κάμερα του NEWS 247 ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης, για την ελληνική κρίση και την εκταμίευση της δόσης (Vid)

Αποστολή: Σοφία Κατσαρέλη

Στην αντιμετώπιση της κρίσης παραγωγικότητας, στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες πρέπει να στοχεύει η κυβέρνηση μετά την απόφαση των Βρυξελλών, για εκταμίευση της επόμενης δόσης, σύμφωνα με τον Γερμανό ευρωβουλευτή, Γιώργο Χατζημαρκάκη.

Κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για την οικονομική κρίση και τη σημασία της απόφασης του Eurogroup για την ελληνική δόση, ο κ. Χατζημαρκάκης μας είπε:

“Είδαμε, ήμασταν μάρτυρες μίας μεγάλης απόφασης για την Ελλάδα, την εκταμίευση της επόμενης δόσης”.

“Όμως, δεν αξίζει τίποτα αυτό το γεγονός χωρίς έναν παράλληλο σχέδιο ανάπτυξης”.

“Τρία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομική κρίση, σε κρίση παραγωγικότητας βρίσκεται περισσότερα χρόνια, ίσως δέκα, δεκαπέντε ή και είκοσι”.

“Πιστεύω ότι η αφορμή της εκταμίευσης της δόσης αυτής είναι τόσο δυνατή, όπου πρέπει όλοι μαζί να δούμε να διεκδικήσουμε από τους Ευρωπαίους ακριβώς αυτό το σχέδιο ανάπτυξης”, είπε ο κ. Χατζημαρκάκης, σημειώνοντας επιπλέον πως πιστεύει σε μία νέα Ελλάδα, την Ελλάδα της υγείας, που βασίζεται στην δική της παραγωγή και στηρίζει τα “δυνατά” της σημεία, μεταξύ αυτών και την μεσογειακή διατροφή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα