Εκταμιεύεται η δόση μέχρι τις 13 Ιουνίου

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εξερχόμενος από το ξενοδοχείο "Χίλτον" μετά την συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος εξερχόμενος από το ξενοδοχείο "Χίλτον" μετά την συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Έκλεισε το σύνολο των προαπαιτούμενων και εκκρεμεί η έκθεση της Τρόικας. Νέα τηλεδιάσκεψη για τα "κόκκινα δάνεια" και πιθανή παραπομπή του θέματος τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του NEWS 247

Την εκταμίευση της δόσης, μέχρι τις 13 Ιουνίου, αναμένει το οικονομικό επιτελείο, αφού σύμφωνα με κορυφαίο παράγοντα του ΥΠΟΙΚ, έχει κλείσει σχεδόν το σύνολο των προαπαιτούμενων και εκκρεμεί μόνο η έκθεση της Τρόικας.

Εκτός από την τρόικα θα πρέπει να εγκριθεί από 5 κοινοβούλια (Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Φινλανδία και Σλοβακία).

Σε ό,τι αφορά το θέμα των κόκκινων δανείων, η ίδια πηγή δήλωσε, ότι ενδεχομένως να γίνει σήμερα τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς, απόντος του κ. Σταθάκη, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι σε υπουργική σύνοδο του ΟΟΣΑ, με στόχο ή να κλείσει το θέμα ή η συζήτηση να αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρόικα, Χρέος, Συμφωνία
SHARE:

24Media Network