Επισπεύδονται οι εξελίξεις: Τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group με στόχο τη γεφύρωση του χάσματος

Επισπεύδονται οι εξελίξεις: Τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group με στόχο τη γεφύρωση του χάσματος

Το Euro Working Group αποφάσισε να συνεδριάσει σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, γεγονός που εκλαμβάνεται ως ένδειξη ότι υπάρχει αμοιβαία βούληση για γεφύρωση των διαφορών μεταξύ των δύο πλευρών

Επιταχύνονται οι εξελίξεις, σε μια προσπάθεια να μπει ένα φρένο στο θρίλερ που σημειώθηκε το σαββατοκύριακο και να ξεκινήσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, οι οποίες κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή.

Τις τελευταίες ώρες κορυφώνονται εκ νέου οι προσπάθειες, με στόχο τη γεφύρωση του χάσματος που χωρίζει Αθήνα και δανειστές, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία έστω και την ύστατη στιγμή.

Τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τους διαδρόμους των Βρυξελλών αναφέρουν πως αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group.

Υπενθυμίζεται εδώ πως πρότερες πληροφορίες έκαναν λόγο για συνεδρίαση του Euro Working Group το απόγευμα της Τρίτης και όχι σήμερα.

Όπως όμως έγινε γνωστό, το Euro Working Group αποφάσισε να συνεδριάσει σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, ένδειξη ότι υπάρχει αμοιβαία βούληση για γεφύρωση των διαφορών μεταξύ των δύο πλευρών. 

Την ελληνική κυβέρνηση στη συνεδρίαση του Euro Working Group εκπροσωπεί ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γ. Χουλιαράκης.

Από την πορεία της αποψινής τηλεδιάσκεψης του Euro Working Group δεν αποκλείεται να διαφανεί κατά πόσο είναι εφικτή μια θετική έκβαση των συζητήσεων μεταξύ Ελλάδας και δανειστών στο κρίσιμο Eurogroup της Πέμπτης 18 Ιουνίου.

SHARE:

24Media Network