Επιβεβαίωση από Emma Delta για δέσμευσή της περί εξαγοράς του 33% του ΟΠΑΠ

Επιβεβαίωση από Emma Delta για δέσμευσή της περί εξαγοράς του 33% του ΟΠΑΠ

Η κοινοπραξία Emma Delta τονίζει τη δέσμευσή της να εξαγοράσει το 33% του ΟΠΑΠ, σε επιστολή προς τους Financial Times

Η κοινοπραξία Emma Delta, που είχε επιλεγεί από το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) για την εξαγορά του 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ, επαναβεβαίωσε προς το Ταμείο, τη δέσμευσή της για μία γρήγορη κατάληξη της διαδικασίας, αναφέρει ο ιδρυτής της Emma Capital κ. Jiri Smejc με επιστολή του στην εφημερίδα Financial Times.

Στην ίδια επιστολή, ο ιδρυτής της Emma Capital - η οποία συμμετέχει στην ομόνυμη κοινοπραξία - σημειώνει την πεποίθηση του ότι η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί «είτε ο ΟΠΑΠ επιλέξει νέους προμηθευτές είτε όχι» και ότι η κοινοπραξία είναι έτοιμη να αναλάβει το έργο.

Ο κ. Smejc εκφράζει τη διαφωνία του με δημοσίευμα των Financial Times στις 28 Ιουνίου, με τίτλο: «Η Αθήνα αγωνίζεται για να αποφύγει την κατάρρευση μίας δεύτερης μεγάλης συμφωνίας αποκρατικοποίησης» και ειδικότερα όσον αφορά τον ρόλο της Emma Delta στη διαδικασία. «Αντίθετα με τον ισχυρισμό της Kerin Hope (συντάκτριας του άρθρου), η Emma Delta δεν επιθυμεί να ακυρώσει στοιχεία της συμφωνίας, περιλαμβανομένων των παραχωρήσεων για τα κρατικά λαχεία, ή να θέσει με οποιοδήποτε τρόπο σε κίνδυνο την αποκρατικοποίηση», αναφέρει ο κ. Smejc.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξώδικο της Emma Delta στο ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ

SHARE:

24Media Network