Στην ουρά για μία θέση στο δημόσιο: 14.661 αιτήσεις για το ΥΠΟΙΚ

Στην ουρά για μία θέση στο δημόσιο: 14.661 αιτήσεις για το ΥΠΟΙΚ

Τεράστια η ανταπόκριση για την πλήρωση 149 θέσεων τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Οικονομικών. Σε κάθε μία από τις θέσεις αντιστοιχούν 100 υποψήφιοι

Ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση είχε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 149 θέσεων τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά συνολικά 14.661 αιτήσεις από υποψηφίου των κατηγοριών Πανεπιστημιακής (Π.Ε.), Τεχνολογικής (Τ.Ε.) και Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 6.403 αιτήσεις για την κατηγορία Π.Ε., 1.563 για την κατηγορία Τ.Ε. και 6.695 αιτήσεις για την κατηγορία Δ.Ε.

Εν τω μεταξύ, εκδόθηκε πρόσκληση του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 60 θέσεων του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής/ Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο υπουργείο Οικονομικών, με προσωπικό που περιλαμβάνεται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και που δεν έχουν διοριστεί.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς ενώ η προθεσμία υποβολής λήγει στις 21 Ιουλίου 2014.

SHARE:

24Media Network