Κλείνει οριστικά η Softex

Κλείνει οριστικά η Softex

Απορρίφθηκε το αίτημα της διοίκησης και των εργαζομένων για την αναθεώρηση της απόφασης και την επαναλειτουργία της

Η Softex βάζει λουκέτο, οριστικά, σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας, μετά την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας.

Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο γγ του υπουργείου, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι, είχε θέμα την απόφαση της μητρικής εταιρείας να κλείσει οριστικά την Αθηναϊκή Χαρτοποιία ΑΕ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αναφέρει χαρακτηριστικά, πως "Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, τριμερής συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της SOFTEX με θέμα την απόφαση της μητρικής εταιρείας να κλείσει οριστικά την Αθηναϊκή Χαρτοποιία ΑΕ.

Το Υπουργείο Εργασίας και οι εργαζόμενοι για μια ακόμα φορά ζήτησαν την αναθεώρηση αυτής της απόφασης και την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε από τους εκπροσώπους της εταιρείας οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι η μητρική εταιρεία διακόπτει οριστικά την παραγωγική λειτουργία στο αντικείμενο παραγωγής χαρτιού."

Ενώ, καταλήγει πως "Το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε σε όλους ότι βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας εναλλακτικών λύσεων για την επαναλειτουργία του εργοστασίου, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network