Κουκουλόπουλος: Οι διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων οδήγησαν στο PSI

Κουκουλόπουλος: Οι διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων οδήγησαν στο PSI
EUROKINISSI

Βόμβα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Πάρι Κουκουλόπουλου για την ανεύθυνη στάση των διοικήσεων των ασφαλιστικών ταμείων που σύμφωνα με τον ίδιο οδήγησαν στο PSI. Καταθέτει έγγραφα - αποδεικτικά

Την κατάθεση, εντός της εβδομάδας, εγγράφων που καταδεικνύουν τις ευθύνες των διοικήσεων των ασφαλιστικών ταμείων στο ζήτημα του κουρέματος και του PSI προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κοζάνης, Veto FM.

Ακόμη εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση για τη χώρα.

"Θα ήθελα να υπάρχει άλλος δρόμος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκουλόπουλος αποκαλύπτοντας ότι έφυγε προβληματισμένος από τη χθεσινή ψηφοφορία και την εικόνα της βουλής που δεν ήταν "από τις ευτυχέστερες στιγμές του Κοινοβουλίου".

Παράλληλα κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη στάση του που είναι "σταθερά έξω από το πρόβλημα της χώρας", καθώς σύμφωνα με τον κ. Κουκουλόπουλο, από τη μία μιλάει για μοντέλο Αργεντινής και από την άλλη ανακαλύπτει τη λάμψη του ευρώ.

Επίσης, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι το πρόβλημα της χώρας υποτιμήθηκε και χαρακτήρισε άδικη και σκληρή τη στάση που τήρησαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας στο ελληνικό πρόβλημα.

Αναφορικά με τα ασφαλιστικά ταμεία αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Οικονομικών κάλεσε τις διοικήσεις των ασφαλιστικών φορέων για να τους δώσει κατευθύνσεις εν όψει PSI και σε αυτή την πρόσκληση απάντησε μόνο το ΙΚΑ.

"Το ΙΚΑ έχει μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο από ό, τι το 2012 γιατί έκανε αυτό που του είπε το Υπουργείο Οικονομικών".

Κλείνοντας, τόνισε ότι άρση τραπεζικού απορρήτου έχει κάνει μόνο η Ελλάδα και αυτήν την καταψήφισαν δύο φορές ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Δημοκρατική Αριστερά, που δείχνει την υποκρισία τους σύμφωνα με τον κ. Κουκουλόπουλο.

SHARE:

24Media Network