Εθνική Τράπεζα: Συναντήσεις με επιχειρηματίες στην Κρήτη

Εθνική Τράπεζα
Εθνική Τράπεζα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ / EUROKINISSI

Οι κ. Μυλωνάς και Χαρδούβελης, επικεφαλής ομάδας στελεχών της τράπεζας, ενημέρωσαν λεπτομερώς τους επιχειρηματίες του νησιού για τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις προοπτικές που διανοίγονται πλέον για την Κρήτη.

Επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες και συναντήσεις με δεκάδες επιχειρηματίες, πραγματοποίησαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Γκίκας Χαρδούβελης.

Οι κ. Μυλωνάς και Χαρδούβελης, επικεφαλής ομάδας στελεχών της τράπεζας, ενημέρωσαν λεπτομερώς τους επιχειρηματίες του νησιού για τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις προοπτικές που διανοίγονται πλέον για την Κρήτη και υπογράμμισαν ότι η Εθνική Τράπεζα έχει την ικανότητα και την εμπειρία και διαθέτει παράλληλα τη απαραίτητη ρευστότητα και την τεχνογνωσία, να στηρίξει τις επιχειρήσεις σε κάθε βιώσιμη επενδυτική τους πρωτοβουλία.

ADVERTISING

Η Εθνική, τόνισαν, θα σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις και με τις χρηματοδοτικές της δυνατότητες, αλλά και με τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες. Οι προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας της Κρήτης, εξάλλου, είναι πολύ ενθαρρυντικές, όπως προκύπτει και από ειδική Μελέτη που εκπόνησε και παρουσίασε στην Κρήτη, η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής. Ειδικότερα:

Εν μέσω μιας παγκόσμιας ανάκαμψης υψηλού δυναμισμού και πληθωριστικών αναταράξεων, η αυξημένη εξωστρέφεια και επενδυτική δραστηριότητα ενισχύουν και θωρακίζουν την ελληνική οικονομία. Σε αυτό το πλαίσιο, η Κρήτη ξεχωρίζει ως ένας τόπος με ένα σπάνιο μοντέλο ανάπτυξης υψηλών συνεργειών μεταξύ:

  1. των παραδοσιακών πυλώνων του τουρισμού και της αγροδιατροφής,
  2. των ανερχόμενων δυνάμεων της πράσινης ενέργειας και των κέντρων αριστείας και
  3. του συμπληρωματικού ρόλου των υποδομών.

Η ισχυρή διάθεση της Κρήτης να επενδύσει στην επόμενη ημέρα και να αξιοποιήσει τους αναπτυξιακούς ευρωπαϊκούς πόρους, δημιουργούν τα εχέγγυα να ξεχωρίσει και να αναχθεί σε μια περιφέρεια πρότυπο βιώσιμης και διατηρήσιμης ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνική Τράπεζα
SHARE:

24Media Network