Γενική Συνέλευση ΣΕΒ: Το Δ.Σ. προτείνει την επανεκλογή του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου στην προεδρία

Γενική Συνέλευση ΣΕΒ: Το Δ.Σ. προτείνει την επανεκλογή του  Δημήτρη Παπαλεξόπουλου στην προεδρία

Την επανεκλογή δύο διοικητικών προσώπων θα ζητήσει το Δ.Σ. στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον ΣΕΒ.

Με βασικό μήνυμα «Μαζί ανοίγουμε δρόμους» και με hashtag #ElladaAvrio πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη (10:00-13:30), η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

Η Γενική Συνέλευση θα περιλαμβάνει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της 30ης Μαΐου 2022, το ΔΣ του ΣΕΒ θα προτείνει την επανεκλογή του κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του κ. Ευθύμιου Ο. Βιδάλη, ως Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2021, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2021) καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2022.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, θα μιλήσει στα Mέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.

Θα ακολουθήσει η Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, (στις 19:00), η οποία θα διεξαχθεί παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ τους για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, συντονιστής της οποίας θα είναι ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας. Η Ανοικτή Εκδήλωση θα μεταδοθεί και ζωντανά, μέσω livestreaming.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα