ΣΕΒ

ΣΕΒ: Nέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

ΣΕΒ: Nέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Οι αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν απάντηση στην μεταβλητότητα και τις ανατροπές στο διεθνές περιβάλλον αναφέρει ο ΣΕΒ, που εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιό του Συμβουλίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ηλεκτρονικός υπολογιστής.

ΣΕΒ: Από το Κράτος 0.2 στο Κράτος 2.0: Οφέλη και επόμενα βήματα

Το Παρατηρητήριο Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΣΕΒ, με την σύμπραξη της Deloitte, ανέλυσε σε βάθος την πρόοδο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εστιάζοντας στην προσφορά ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες (G2C) μέσω της πύλης gov.gr.

Τα μηνύματα Τσίπρα στον ΣΕΒ για αύξηση μισθών και τον ρόλο του κράτους

Τα μηνύματα Τσίπρα στον ΣΕΒ για αύξηση μισθών και τον ρόλο του κράτους

Δεν αντιμετωπίζεται η κρίση με μισθούς χαμηλότερους από τον πληθωρισμό δήλωσε στην συνέλευση των βιομηχάνων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αγορά εργασίας με κανόνες, όχι στο κράτος-κομπάρσο.

Μητσοτάκης: Έχουμε ακόμη αντοχές ως οικονομία, τα νοικοκυριά έχουν άμυνες από την πανδημία

Μητσοτάκης: Έχουμε ακόμη αντοχές ως οικονομία, τα νοικοκυριά έχουν άμυνες από την πανδημία

Ο πρωθυπουργός τάχθηκε κατά οριζόντιων μέτρων για τη βενζίνη. Εκτίμησε ότι επιχειρήσεις και νοικοκυριά έχουν ακόμη αντοχές από την ενίσχυση λόγω κορονοϊού. Τι είπε για την “αξιοπρέπεια της εργασίας”.

Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Παπαλεξόπουλος: Δε μας λείπουν τα επενδυτικά σχέδια, το πρόβλημα είναι το πλαίσιο λειτουργίας του κράτους

O Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παπαλεξόπουλος μιλώντας στην ανοικτή δήλωση του ΣΕΒ στο πλαίσιο της Γ.Σ. αναφέρθηκε στην εκκρεμότητα που αφορά στις παρεμβάσεις και τις επενδύσεις εκείνες που χρειάζονται, ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά η αγορά ενέργειας.

ΣΕΒ: Στίγμα κοινωνικής συναίνεσης και άρωμα γυναίκας στη φετινή Γενική Συνέλευση

ΣΕΒ: Στίγμα κοινωνικής συναίνεσης και άρωμα γυναίκας στη φετινή Γενική Συνέλευση

Με ενίσχυση της παρουσίας των γυναικών στη διοίκηση, αλλά και με ενδυνάμωση της συμμετοχής του “οικοσυστήματος” καινοτομίας και της συνδεσιμότητας με τα Πανεπιστήμια, σφραγίζεται η φετινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

ΣΕΒ

ΣΕΒ: Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση

Το Special Report του ΣΕΒ με θέμα την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. "Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, με αιχμή την ταχύτερη υλοποίηση στρατηγικών από Πολιτεία και επιχειρήσεις" σημειώνει ο ΣΕΒ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται κατά 50 ευρώ το μήνα

Την αύξηση του κατώτατου μισθού που θα φτάσει πλέον τα 713 ευρώ το μήνα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός με μήνυμα του προς τους πολίτες. Αυξάνεται και το επίδομα ανεργίας κατά 31 ευρώ το μήνα

ΣΕΒ

ΣΕΒ: Πιο επίκαιρη από ποτέ η ανάγκη αντιμετώπισης των δομικών ζητημάτων της ενεργειακής μετάβασης

Ο ΣΕΒ στηρίζει τις ευρωπαϊκές αποφάσεις για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ασφάλεια και χαρακτηρίζει αναγκαία και στη σωστή κατεύθυνση τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ενέργεια.

ΣΕΒ και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώνουν δυνάμεις

ΣΕΒ και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώνουν δυνάμεις

Υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας στην πόλη της Κομοτηνής με στόχο τη διασύνδεση της έρευνας και της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, τον τεχνολογικό μετασχηματισμό και την μακρόπνοη ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης.

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΣΕΒ στη Θράκη: Στο επίκεντρο η διασύνδεση με την πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα

Στο επίκεντρο επίσκεψης κλιμακίου του ΣΕΒ στη Θράκη βρέθηκε η στήριξη της επιχειρηματικότητας, η διασύνδεση με την πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα και η αναζωογόνηση της περιφερειακής ανάπτυξης.

Γιατί ο Τσίπρας επέλεξε να μιλήσει για αυξήσεις μισθών στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Γιατί ο Τσίπρας επέλεξε να μιλήσει για αυξήσεις μισθών στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Την αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη μετέφερε ο πρόεδρος του κόμματος. Τόνισε πώς κάθε επένδυση πρέπει να είναι συμβατή με την περιβαλλοντική προστασία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του ΣΕΒ

Μήνυμα Μητσοτάκη: Ώρα να επενδύσετε στην Ελλάδα

"Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας διαγράφονται εξαιρετικά θετικές" τόνισε ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση του ΣΕΒ. Για ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας και προτύπων έκανε λόγο ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Τσίπρας: Χρειάζεται νέα οικονομική πολιτική για μείωση ανισοτήτων, περιβάλλον και δίκαιη ανάπτυξη

Τσίπρας: Χρειάζεται νέα οικονομική πολιτική για μείωση ανισοτήτων, περιβάλλον και δίκαιη ανάπτυξη

Με τα ερωτήματα "πώς θα ανασχέσουμε την κλιματική κρίση" και "πώς θα ανασχέσουμε τις συνέπειες του οικονομικού μοντέλου των τελευταίων δεκαετιών", ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας τον χαιρετισμό του στην ΓΣ του ΣΕΒ

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Χαλκίδα.

Τσίπρας από Χαλκίδα: "Δεν υπάρχει ανάπτυξη με καταβαράθρωση των μισθών και διάλυση της εργασίας"

Ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος περιοδεύει στη Χαλκίδα, χαρακτήρισε "νόμο έκτρωμα" το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, για τα εργασίακά. Έκανε λόγο για απαξίωση του ΣΕΠΕ.

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ (Eurokinissi-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

"Μανιφέστο" 20 παρεμβάσεων από τον ΣΕΒ για τον χωροταξικό σχεδιασμό σε αναπτυξιακή κατεύθυνση

Σε έκθεση που δημοσίευσε την Πέμπτη ο Σύνδεσμος της Ελληνικής Βιομηχανίας περιγράφει τα αναγκαία επόμενα βήματα για την ολοκληρωμένη εφαρμογή του πρόσφατου χωροταξικού νόμου, και τη βιώσιμη χωρική ανάπτυξη.

Ομιλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Τσίπρας: Η ύφεση είχε έρθει πριν τον κορονοϊό - Η αδράνεια της κυβέρνησης θα επιδεινώσει τη ζημιά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη πρώτα απ' όλα της "έγκαιρης" αναγνώρισης του "μεγέθους" και του "βάθους της ζημιάς", ενώ προειδοποίησε ότι "η συνταγή της αδράνειας είναι συνήθως καταστροφική".

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Ψηφιακά ο 4ος κύκλος του Project Future με στρατηγικό συνεργάτη τον ΣΕΒ

Στόχος του προγράμματος είναι η σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Ο ΣΕΒ στηρίζει το πρόγραμμα από την αξιολόγηση και την εκπαίδευση έως τη σύνδεση των αποφοίτων με τις επιχειρήσεις - μέλη του.