ΣΕΒ

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ (Eurokinissi-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

"Μανιφέστο" 20 παρεμβάσεων από τον ΣΕΒ για τον χωροταξικό σχεδιασμό σε αναπτυξιακή κατεύθυνση

Σε έκθεση που δημοσίευσε την Πέμπτη ο Σύνδεσμος της Ελληνικής Βιομηχανίας περιγράφει τα αναγκαία επόμενα βήματα για την ολοκληρωμένη εφαρμογή του πρόσφατου χωροταξικού νόμου, και τη βιώσιμη χωρική ανάπτυξη.

Ομιλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Τσίπρας: Η ύφεση είχε έρθει πριν τον κορονοϊό - Η αδράνεια της κυβέρνησης θα επιδεινώσει τη ζημιά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη πρώτα απ' όλα της "έγκαιρης" αναγνώρισης του "μεγέθους" και του "βάθους της ζημιάς", ενώ προειδοποίησε ότι "η συνταγή της αδράνειας είναι συνήθως καταστροφική".

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Ψηφιακά ο 4ος κύκλος του Project Future με στρατηγικό συνεργάτη τον ΣΕΒ

Στόχος του προγράμματος είναι η σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Ο ΣΕΒ στηρίζει το πρόγραμμα από την αξιολόγηση και την εκπαίδευση έως τη σύνδεση των αποφοίτων με τις επιχειρήσεις - μέλη του.

Τα γραφεία του ΣΕΒ

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και Ευθύμιος Βιδάλης, το ισχυρό δίδυμο για την περαιτέρω αναβάθμιση του ΣΕΒ

Η ανταπόκριση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών στις σύγχρονες προκλήσεις της οικονομίας, ο βασικός λόγος επιστροφής του τιμονιού στη βαριά βιομηχανία . Η νέα ηγεσία, ωστόσο, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες στην οικονομία από τον κορονοϊό, πιθανόν και μια μεγάλη ύφεση!

Τα γραφεία του ΣΕΒ στην Αθήνα

Έρευνα ΣΕΒ: Αισιόδοξη η πλειονότητα των επιχειρήσεων για τον επόμενο χρόνο

Οι απαισιόδοξες επιχειρήσεις για το μέλλον έχουν πλέον συρρικνωθεί σε 7,4%, έναντι τριπλάσιου ποσοστού πριν δύο χρόνια, σύμφωνα με την έρευνα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.