H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποκαλύπτεται στην 4η Greek Tourism Expo

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποκαλύπτεται στην 4η Greek Tourism Expo

Με το ολοκληρωμένο σχέδιο που διαθέτει για τον τουρισμό, συνεχίζει τις παρουσίες της στα διεθνή τουριστικά γεγονότα

Από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη η 4η GREEK TOURISM EXPO 2017, στο Metropolitan Expo του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Εκεί, συμμετέχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η οποία σε συνεργασία με τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας έχει αποφασιστεί σε ποιες τουριστικές εκθέσεις θα συμμετέχει, εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν, με στόχο την τουριστική προβολή και την ενίσχυση της επισκεψιμότητας.

Με νέα εργαλεία επικοινωνίας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι έτοιμη να απαντήσει στις σύγχρονες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση 4η GREEK TOURISM EXPO η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετέχει με δικό της περίπτερο, με στόχο να αναδείξει να συγκριτικά της πλεονεκτήματα ως τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών και πολλαπλών συμβόλων. Παράλληλα να καταδείξει τις δυνατότητες της να ανταποκριθεί στα πιο γνωστά και απαιτητικά είδη τουρισμού, όπως Leisure, Business, Travel & MICE, Luxury Tourism, City Break, Κρουαζιέρα & Θαλάσσιος Τουρισμός, Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας, Εναλλακτικός τουρισμός, Αγροτουρισμός, Γαστρονομικός τουρισμός κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Πάτρα κατέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Προορισμού Αριστείας, καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλαβε μέρος στο πρόγραμμα “EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE” (EDEN) – «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα της πρωτεύουσας ΠΔΕ. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού ήταν «Πολιτιστικός Τουρισμός» (“Cultural Tourism”).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα