Η φωτογραφία που “έκαψε” τον Σταυρίδη

Η φωτογραφία που “έκαψε” τον Σταυρίδη

Από ένα λάθος του ίδιου του Στέλιου Σταυρίδη δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του στο learjet του Δημήτρη Μελισσανίδη

Από λάθος του Στέλιου Σταυρίδη δόθηκε στη δημοσιότητα η επίμαχη φωτογραφία του με αεροσυνοδό στο ιδιωτικό learjet του Δημήτρης Μελισσανίδη.

Ο Στέλιος Σταυρίδης βρέθηκε να επιστρέφει στην Κεφαλονιά με το ιδιωτικό learjet του Δημήτρη Μελισσανίδη αμέσως μετά την υπογραφή της αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ.

“Στέλιο”, του είπε, σύμφωνα με το kefalonianmantata.gr , ο “τίγρης”, εγώ πάω Γαλλία, για διακοπές, αν θέλεις να σε αφήσω στην Κεφαλονιά, που είναι και το ωραιότερο νησί”!

Έτσι και έγινε. Ο Στέλιος Σταυρίδης επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό του αεροσκάφος, κατέβηκε στην Κεφαλονιά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνέχισε το ταξίδι του στη Γαλλία.

Ο πρώην επικεφαλής πλέον του ΤΑΙΠΕΔ αφού έβγαλε μία φωτογραφία στο αεροσκάφος με μία αεροσυνοδό θέλησε να στείλει τη φωτογραφία από το κινητό του, μέσω e-mail, στο μαγαζί του στην Κεφαλλονιά, ώστε να τη δει η οικογένειά του.

Από λάθος ωστόσο την προώθησε σε τοπική εφημερίδα και από εκεί η επίμαχη φωτογραφία πήρε τον δρόμο της, με τη δημοσιοποίησή της να έρχεται αρχικά στην τοπική εφημερίδα Ημερήσιος στις 13 Αυγούστου.

Αυτό ήταν που αποτέλεσε και την αρχή του τέλους για τον Στέλιο Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ, καθώς μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε την παραίτησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα