Η πεντάδα, που θα διαλέξει τον διάδοχο του Χ. Θεοχάρη

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ   ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΕΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ-PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΕΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ-PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA

Από ποιους αποτελείται η επιτροπή, που θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες για την ορφανή θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα

Τη σύνθεση της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για την θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, που έμεινε κενή μετά την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής (08/06) το υπουργείο Οικονομικών.

Στην επιτροπή, στην οποία προεδρεύει ο υπουργός Οικονομικών, μετέχουν οι Γιάννης Τέντες (Εθνικός συντονιστής για την καταπολέμηση της διαφθοράς, τέως εισαγγελέας Αρείου Πάγου), Μιχάλης Σφακιανάκης (καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς), Εμμανουήλ Κονδύλης (ομότιμος καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης πανεπιστημίου Πειραιώς) και Pierre Lepetit (γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας).

Διαβάστε ακόμα: Η απομάκρυνση Θεοχάρη και η ανεξαρτησία των Θεσμών. Αυτή είναι η γνώμη μας

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα δήλωσε την παραίτηση του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του με τον Γιάννη Στουρνάρα, κατά την οποία ο τελευταίος του έριξε ευθύνες για εγκυκλίους που εκδόθηκαν πριν τις εκλογές, εξαναγκάζοντας τον ουσιαστικά σε παραίτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραιτήθηκε τελικά ο Θεοχάρης. Το ανακοίνωσε ο Στουρνάρας

Η απομάκρυνση Θεοχάρη και η ανεξαρτησία των Θεσμών. Αυτή είναι η γνώμη μας

SHARE:

24Media Network