Κλείδωσαν υπαλλήλους τοπικής ΔΟΥ μέσα στο κατάστημα και έμειναν ατιμώρητοι

Αποδείξεις
Αποδείξεις EUROKINISSI

Η απαράδεκτη συμπεριφορά ιδιοκτητών καταστήματος, απέναντι σε γυναίκες εφοριακούς, τιμωρήθηκε με τον γνωστό τρόπο. Δεν έγινε τίποτα

Ένα μεγάλο πρόβλημα της λειτουργίας του ελληνικού κράτους, δεν είναι η απουσία νόμων, αλλά η απουσία βούλησης εφαρμογής τους.

Το περιστατικό ή για να είμαστε πιο ακριβείς η κατάληξή του είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει.

Λίγο πριν την πρωτοχρονιά, δύο γυναίκες υπάλληλοι της τοπικής ΔΟΥ είχαν πάει στην Πάτρα για να κάνουν έλεγχο για παραβάσεις. Περίμεναν έξω από κατάστημα με ρούχα, που εδρεύει στην οδό Κορίνθου.

Βγαίνοντας μία από τις πελάτισσες, την πλησίασαν και της ζήτησαν να τους δείξει την απόδειξη για την αγορά της. Όμως εκείνη τους είπε πως δεν της είχαν κόψει. Οι δύο γυναίκες την άφησαν να φύγει και μπήκαν στο μαγαζί για να βεβαιώσουν παράβαση στους ιδιοκτήτες.

Οι ιδιοκτήτες έξαλλοι, αφού φώναξαν τον δικηγόρο τούς, κλείδωσαν τις δύο γυναίκες μέσα στο κατάστημα και δεν τις άφηναν να φύγουν. Τελικά αυτό έγινε, μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Το προφανές συμπέρασμα θα ήταν ότι θα είχε επιβληθεί κάποια ποινή για τους ιδιοκτήτες του καταστήματος ή θα είχε μπει πολυήμερο λουκέτο.

Το κατάστημα όμως φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά και το ερώτημα είναι τι κάνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τι κάνει ο τοπικός έφορος και γιατί νομιμοποιούν δια της ατιμωρησίας τέτοιες συμπεριφορές σε βάρος συναδέλφων τους;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΔΟΕ
SHARE:

24Media Network