Χωρίς βενζίνη την Τετάρτη

Χωρίς βενζίνη την Τετάρτη

Ρολά κατεβάζουν τη Τετάρτη τα πρατήρια υγρών καυσίμων καθώς η ΠΟΠΕΚ αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ

Όσοι πρόκειται να μετακινηθείτε με το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να βάλετε έγκαιρα βενζίνη καθώς τα πρατήρια υγρών καυσίμων θα παραμείνουν κλειστά.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων (ΠΟΠΕΚ) αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ την Τετάρτη εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΟΠΕΚ διαμαρτύρεται:

*Για τις υψηλές τιμές των καυσίμων, οι οποίες οφείλονται στις αυξήσεις του ΕΦΚ και του συντελεστή ΦΠΑ Κάθε λίτρο Αμόλυβδης επιβαρύνεται με φόρους πλέον του 1 ευρώ.

*Για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δέχονται τα πρατήρια υγρών καυσίμων από τα κυκλώματα της Λαθρεμπορίας, της Νοθείας και της κλοπής καυσίμων.

*Για την απώλεια δημοσίων εσόδων ύψους 1 δισ. ευρώ ετησίως από την παράνομη διακίνηση καυσίμων, τα οποία καλούνται να καταβάλλουν οι φορολογούμενοι.

*Για την κατοχύρωση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και τη διασφάλιση των αποθεματικών του Ταμείου μας και του ύψους των συντάξεων μας.

*Για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, που θα πλήξουν άμεσα τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και ιδιαίτερα τους ανέργους.

*Για την επιβολή πλαφόν μόνο στις τιμές λιανικής, αφήνοντας στο απυρόβλητο τις τιμές διυλιστηρίου και χονδρικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγορά
SHARE:

24Media Network