Μίχαλος: Στη σωστή κατεύθυνση οι εξαγγελίες Τσίπρα

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ EUROKINISSI

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μπορούν να δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ στο News 24/7 στους 88,6.

Την εκτίμηση ότι τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είναι στη σωστή κατεύθυνση έκανε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Σκληρό Ροκ x 2" με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, οι συγκεκριμένες εξαγγελίες μπορούν να δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα και πρόσθεσε πως υπάρχει ο απαραίτητος δημοσιονομικός χώρος.

ADVERTISING

Εκτίμησε ότι το μαξιλάρι που έχει η κυβέρνηση για τα επόμενα δύο χρόνια είναι αρκετό αν και καλό θα είναι, όπως είπε, να μην το εξαντλήσει για να μη δώσει λάθος σήμα στις αγορές.

Για τον πρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα, ο  οποίος αποχώρησε κατά την ομιλία Τσίπρα είπε ότι από όσο ξέρει είχε προγραμματισμένη πτήση για Αθήνα στις 10.20 και έπρεπε να φύγει, ενώ τέλος επανέλαβε ότι το μη μισθολογικό κόστος είναι αυτό που βαραίνει τις επιχειρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κομισιόν: Τα μέτρα για το 2019 θα κριθούν στο προσχέδιο προϋπολογισμού

Γιατί ο πρωθυπουργός αντιπολιτεύεται τον Μητσοτάκη

SHARE:

24Media Network