Μπλόκο στις διακοπές ρεύματος από τους συνδικαλιστές

Μπλόκο στις διακοπές ρεύματος από τους συνδικαλιστές
ΝΑΥΠΛΙΟ--Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ για το χαράτσι μπροστά από την Εθνική τράπεζα όπου μέλη του ΠΑΜΕ διευκολύνουν την πληρωμή λογαριασμού ρεύματος -ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ- μέσω ΑΤΜ τραπέζης και δηλώσεις άρνησης του χαρατσιού σε όποιον είναι διατεθειμένος να μην το πληρώσει. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Διαβάστε για τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ που τίθενται σε ισχύ από σήμερα σε όσα νοικοκυριά δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι

Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία της επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη και εμφανίζονται αποφασισμένοι να μπλοκάρουν τις διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι.

Συνδικαλιστές, οι οποίοι μίλησαν στη ΝΕΤ, έκαναν σαφές πως θα εμποδίσουν τις διακοπές ρεύματος που ξεκινούν από σήμερα ενώ θα μπλοκάρουν ακόμα και τους εργολάβους που έχουν αναλάβει το έργο.

Οι διακοπές θα ξεκινήσουν από περιοχές όπου η τιμή ζώνης των ακινήτων υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ το τετραγωνικό και θα γίνουν με κοινωνικά κριτήρια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, δεν πρόκειται να κοπεί το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για τη διόρθωση λαθών στους λογαριασμούς  έληξε την Παρασκευή, ενώ δεν κινδυνεύουν με διακοπή ρεύματος όσοι έχουν ζητήσει, είτε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ηλεκτρονικά είτε από τις ΔΟΥ, εξαίρεση, μείωση ή ρύθμιση σε σχέση με το ειδικό τέλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα