Ντόναλντ Τουσκ: Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις στο ελληνικό ζήτημα γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος

Ντόναλντ Τουσκ: Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις στο ελληνικό ζήτημα γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος

Μήνυμα προς την Ελλάδα για συμφωνία εδώ και τώρα από τον πρόεδρο της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ. "Χρειαζόμαστε αποφάσεις και όχι διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει χώρος για παιχνίδια", δήλωσε

Την ανάγκη να ληφθούν αποφάσεις στο ελληνικό ζήτημα γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λίγο μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

“Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε αποφάσεις και όχι διαπραγματεύσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντ.Τουσκ και πρόσθεσε: “κατά τη γνώμη μου η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να είναι λίγο πιο ρεαλίστρια. Δεν υπάρχει πια χώρος για παιχνίδια. Θα έρθει η μέρα που κάποιος θα πει ότι τα παιχνίδια τέλειωσαν”.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της ΕΕ είπε ότι το επόμενο Eurogroup θα είναι κρίσιμο και αποφασιστικής σημασίας για την Ελλάδα και κατέληξε λέγοντας πως “δεν υπάρχει χρόνος”.

Eξάλλου, ο Ζ.Κ.Γιούνκερ αρκέστηκε να πει ότι χθες είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας τις “καλές σχέσεις” μεταξύ τους. Πρόσθεσε ότι αμέσως μετά τη συνέντευξη θα συναντηθεί και πάλι με τον Αλέξη Τσίπρα.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα