Optima Bank: “Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην πράξη στο πλευρό των επιχειρήσεων”

Optima Bank: “Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην πράξη στο πλευρό των επιχειρήσεων”
Copyright (c) imagIN photography www.imagin.gr

O Head of Wholesale banking της Optima bank μίλησε στο news247.gr

“Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην πράξη στο πλευρό των επιχειρήσεων. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στις επιχειρήσεις, οι οποίες ανεξαρτήτως μεγέθους, δίνουν καθημερινά νόημα στην ανάπτυξη, η Optima bank αναπτύσσει διαρκώς ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων που βοηθά να «ξεκλειδώσουν» οι σημαντικές προοπτικές που έχει μπροστά της η επιχειρηματικότητα. Αναγνωρίζοντας τις νέες ανάγκες που φέρνει η πανδημία COVID-19 στις επιχειρήσεις, η Optima bank σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης – Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων Covid-19, με σκοπό την παροχή εγγυημένων δανείων.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα, οι τράπεζες οφείλουμε να στηρίζουμε με υπευθυνότητα τις επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που δημιούργησε η πανδημία. Μέσα από τις απλές διαδικασίες, την προσωπική εξυπηρέτηση και το ευρύ χαρτοφυλάκιο σύγχρονων υπηρεσιών και προϊόντων μας, επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε έμπρακτα στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να ξεπεράσουν και αυτό τον σκόπελο. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”.

H Optima bank γεννήθηκε στην αυγή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα, μέσα από μια πραγματική ανάγκη. Την ανάγκη οι τράπεζες να αποκτήσουν ουσιαστικό ρόλο στην απελευθέρωση της τεράστιας δυναμικής που υπάρχει στην χώρα. Τα κορυφαίας αισθητικής, φιλόξενα καταστήματά της, που προσφέρουν διακριτικότητα και άνεση σε κάθε συναλλαγή, τα σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες που απαντούν στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ιδιώτη και επιχείρησης και φυσικά οι απλές και γρήγορες διαδικασίες, αποτελούν μέρος της νέας φιλοσοφίας που εισάγει η Optima bank. Με όχημα το κύρος και την αξιοπιστία του Ομίλου Βαρδινογιάννη η Optima bank έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε πελάτη μια νέα, βέλτιστη τραπεζική εμπειρία.

του Πάρι Οικονόμου,

Head of Wholesale banking της Optima bank

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα