Παραιτήθηκε από το ΔΣ της MIG ο Απόστολος Ταμβακάκης

17-5-2011-  ΑΘΗΝΑ-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας  Απόστολο Ταμβακάκη (φω τογραφία).(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
17-5-2011- ΑΘΗΝΑ-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Απόστολο Ταμβακάκη (φω τογραφία).(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας υπέβαλε το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας υπέβαλε ο Απόστολος Ταμβακάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, όπως ανακοίνωσε η «Marfin Investment Group Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών».

Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακά στην Οικονομετρία και τα Οικονομικά Μαθηματικά, ο κ. Ταμβακάκης έχει εργαστεί στην Mobil Oil Hellas, στην Τράπεζα Επενδύσεων, στην ABN-AMRO ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και ως Υποδιοικητής στην Εθνική Κτηματική Τράπεζα και στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Κατόπιν διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA DEVELOPMENT, ενώ από τον Μάρτιο του 2009 ήταν υπεύθυνος της στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης του Ομίλου Λάτση στην Γενεύη. Από το Δεκέμβριο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2012 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Από τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχει ως μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια και Επιτροπές διαφόρων εταιρειών.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της EXAE, Πρόεδρος του Steering Committee του Interalpha Group of Banks, Πρόεδρος της Εθνοκάρτας, της Εθνικής Χρηματιστηριακής και της ΕΤΕΒΑ, Πρόεδρος του Southeastern European Board του ομίλου Europay Mastercard, ενώ έχει διατελέσει μέλος σε πολλά διοικητικά συμβούλια και επιτροπές.

Είναι μέλος Δ.Σ. της QUEST Συμμετοχών, της EUROSEAS LTD και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

SHARE:

24Media Network