Πληρώνονται τα οικογενειακά επιδόματα

ΑΘΗΝΑ-ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ  ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Λήγει η προθεσμία για την υποβολή των οικογενειακών επιδομάτων. Πότε θα γίνει η πληρωμή

Η προθεσμία για υποβολή αίτησης Α21 για το 2014 που απαιτείται για τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων και ειδικά πολυτεκνικά), λήγει αύριο 15 Ιανουαρίου 2015.

Αφορά όλους τους δικαιούχους που δεν έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα αίτηση Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του περσινού έτους. Παράλληλα σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr στις 22 Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει νέα πληρωμή για τα επιδόματα.

Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί αίτηση Α21 στην ειδική εφαρμογή που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.gsis.gr, o υπόχρεος χάνει το οικογενειακό επίδομα για το 2014 ενώ οι δικαιούχοι  που έλαβαν προκαταβολή τον Απρίλιο υποχρεούνται να υποβάλουν νέες αιτήσεις για το έτος 2014 καθώς οι αιτήσεις του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη.Εφόσον δεν υποβάλλουν την αίτηση θα κληθούν να επιστρέψουν το ποσό που έλαβαν ως προκαταβολή.

Στις 22 Ιανουαρίου αναμένεται - εκτός απροόπτου- να γίνει και η πληρωμή απο τον ΟΓΑ σε όσους δεν έχει καταβληθεί το σύνολο των επιδομάτων.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησης τους στο : www.oga.gr.

Για τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ του 2015 θα υποβληθούν αιτήσεις μόλις ξεκινήσουν οι νέες φορολογικές δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη στα dikaiologitika.gr:

Διατροφικά Επιδόματα Δεκεμβρίου 2014

Έως 3 μέρες με αποδοχές η άδεια για τις εκλογές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιολογητικά
SHARE:

24Media Network