Ποιοι θα πάρουν τα οικογενειακά επιδόματα στις 11 Ιουλίου

ΑΘΗΝΑ-ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΓΑ .(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΓΑ .(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι χρειάζονται οι δικαιούχοι, για να λάβουν το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ. Όσα πρέπει να ξέρετε για την αίτηση

Ενεργοποιήθηκε την Τετάρτη σύμφωνα με δημοσίευμα του dikaiologitika.gr η εφαρμογή που θα μπορούν οι δικαιούχοι για τα οικογενειακά επιδόματα του  ΟΓΑ να ενημερωθούν ,στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr για την πορεία της αίτησης Α21.

Συγκεκριμένα όλες οι οικογένειες που έχουν κάνει αίτηση Α21 για το 2014 ώστε να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ, μπορούν ηλεκτρονικά να κάνουν έλεγχο της αίτησης τους. Δηλαδή ό έλεγχος θα τους δείξει εάν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά στους ανταποκριτές ή τις υπηρεσίες του ΟΓΑ εφόσον έχει γίνει λάθος στην αίτηση Α21 .

Επίσης ο ηλεκτρονικός έλεγχος θα δείξει εάν δεν πληρούνται τελικά τα κριτήρια για τα επιδόματα και δεν θα τα λάβουν καθόλου.

Με τον παραπάνω ηλεκτρονικό έλεγχο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ θα μπορούν οι δικαιούχοι να δουν τι ακριβώς λείπει για να τους πιστωθούν τα χρήματα.

Μπείτε στην  εφαρμογή

Ο δικαιούχος θα χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ του , το ΑΜΚΑ και τον αριθμό αίτησης Α21.

Τον αριθμό της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στο προσωπικό λογαριασμό τους στο taxisnet και συγκεκριμένα στην ειδική εφαρμογή για τα νέα επιδόματα στήριξης τέκνων.

Διαβάστε ακόμα στα dikaiologitika.gr

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας από το υπουργείο Παιδείας

Εκτός οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί από το ΕΣΠΑ

SHARE:

24Media Network