Στην Αθήνα η Κριστίν Λαγκάρντ

Διαβάζεται σε 2'
Κριστίν Λαγκάρντ και Γιάννης Στουρνάρας
Κριστίν Λαγκάρντ και Γιάννης Στουρνάρας INTIME NEWS

Στην Αθήνα βρίσκεται η Κριστίν Λαγκάρντ για τη συνεδρίαση με τους διοικητές των εθνικών κεντρικών τραπεζών των χωρών της ζώνης του ευρώ και τα έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος

Στην Αθήνα βρίσκεται η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, ενόψει της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΚΤ στην Ελλάδα.

Η Τράπεζα της Ελλάδος θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (25/10) και την Πέμπτη (26/10) τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ με οικοδεσπότη τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

INTIME NEWS

Οι διοικητές των εθνικών κεντρικών τραπεζών των χωρών της ζώνης του ευρώ και τα έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ θα συνεδριάσουν στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και θα λάβουν τις αποφάσεις τους για τη νομισματική πολιτική.

INTIME NEWS

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου κατά την οποία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, επικουρούμενη από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουίς ντε Γκίντος και τον διοικητή της ΤτΕ, θα εξηγήσει τις αποφάσεις για τη νομισματική πολιτική.

ECB president Christine Lagarde meets Bank of Greece governor Yannis Stournaras at the Bank of Greece in Athens. :copyright: Adrian Petty/ECB INTIME NEWS

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα