Στο ''σφυρί'' βγαίνει σήμερα η βίλα του Π. Ψυχάρη στο Ψυχικό

Στο ''σφυρί'' βγαίνει σήμερα η βίλα του Π. Ψυχάρη στο Ψυχικό

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στα 2,4 εκατ ευρώ και η επισπεύδουσα τράπεζα είναι η Alpha Bank. Το ακίνητο συγκεντρώνει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον από εταιρείες και ιδιώτες.

Σήμερα το πρωί στις 10.00 θα ξεκινήσει ο πλειστηριασμός της κατοικίας του Πάνου Ψυχάρη, γιού του άλλοτε μεγαλοεκδότη Σταύρου Ψυχάρη, στο Ψυχικό λόγω χρεών.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στα 2,4 εκατ ευρώ και η επισπεύδουσα τράπεζα είναι η Alpha Bank.

Η εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του πάλαι ποτέ ισχυρού εκδότη Σταύρου Ψυχάρη αλλά και του υιού Πάνου, ο οποίος είχε ενεργό διοικητικό ρόλο στο εκδοτικό συγκρότημα ΔΟΛ έχει ξεκινήσει από το 2016 και συγκεκριμένα από το «γνωστό» διαμέρισμα του Κολωνακίου.

Η υπερπολυτελής κατοικία στο Π. Ψυχικό αγοράστηκε από τον κ. Παναγιώτη Ψυχάρη τον Ιούνιο του 2003 όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο αγοραπωλησίας. Η βίλα εμβαδού 544 τ.μ., που θα βγει στο σφυρί για 2,4 εκατ. ευρώ και βρίσκεται σε οικόπεδο 3,4 στρεμμάτων, διαθέτει εξώστες 208 τ.μ. και αποτελείται από playroom περίπου 100 τ.μ., υπόγειο 158 τ.μ., ισόγειο 141 τ.μ. και πρώτο όροφο 140 τ.μ.

Μάλιστα το ακίνητο διαθέτει 12 θέσεις στάθμευσης και έχει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος του οικοπέδου επιφανείας 308 τ.μ.

Η αξία του ακινήτου διαμορφώνεται προς 4.441 ευρώ το τετραγωνικό και συγκεντρώνει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον από εταιρείες και ιδιώτες που αναζητούν κατοικίες στο Παλαιό Ψυχικό. Σημειώνεται ότι η πρώτη υποθήκη εμφανίζεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για το ποσό των 7,7 εκατ. ευρώ με ημερομηνία 4 Ιουλίου 2017. Στη συνέχεια η τράπεζα προχωρά και στην δεύτερη υποθήκη για το ποσό των 13 εκατ. ευρώ, η οποία έγινε τον Οκτώβριο του 2017.

Η Alpha Bank προχώρησε τον Δεκέμβριο του 2018 σε αναγκαστική κατάσχεση επί του ακινήτου για το ποσό των 500.000 ευρώ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Alpha Bank
SHARE:

24Media Network