news 24/7

ALPHA BANK

Alpha Bank

Alpha Bank: Αναστολή πληρωμής δόσεων για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Σε μέτρα στήριξης της οικονομίας προχωράει η τράπεζα. Δίνεται η δυνατότητα εξάμηνης μετάθεσης καταβολής δόσεων κεφαλαίου για τις μεγάλες εταιρείες. Για μικρές και επαγγελματίες, προσφέρεται τρίμηνη αναστολή του συνόλου της δόσης.

Υποκατάστημα της Alpha Bank

Alpha Bank: Δύναμη πυρός 3,5 δισ. για την θωράκιση της οικονομίας

Ενημερώνοντας τους αναλυτές για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2019 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank τόνισε θα σταθεί στο πλευρό των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, παγώνοντας τις οφειλές και ανοίγοντας γραμμές πίστωσης.

ALPHA BANK

Alpha Bank: Καθαρά κέρδη 97 εκατ. ευρώ το 2019

Τα αποτελέσματα του 2019 αναδεικνύουν τα ισχυρά θεμέλια της Alpha Βank, δηλώνει ο Β. Ψάλτης. Ολοι μαζί θα υπερβούμε τις προκλήσεις και αυτής της κρίσης. Στο 17,9% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας CET 1. Μείωση κατά 0,8 δισ. των NPEs.

Ο Βασίλειος Ψάλτης

Ψάλτης: Οι προτεραιότητες της Alpha Bank για επιβράδυνση του κορονοϊού

Η προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την Alpha Bank, σύμφωνα με επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου προς το προσωπικό και προσθέτει ότι η τράπεζα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

ALPHA BANK

Alpha Bank: Με το μισό προσωπικό και μέγιστο αριθμό πελατών τα καταστήματα

Το 50% του προσωπικού θα καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του καταστήματος, ενώ το υπόλοιπο 50% θα παραμένει στο σπίτι του. Μέγιστος αριθμός πελατών σε κάθε κατάστημα ανάλογα με το εμβαδόν.

Κατάστημα της Alpha Bank

Alpha Bank: Πτώση του ΑΕΠ κατά 0,4% - 0,9% το 2020 λόγω κορονοϊού

Τις συνέπειες του κοροναϊού στην ελληνική οικονομία επιχειρεί να αναλύσει με έκθεσή της η Alpha Bank. Τα τρία πιθανά σενάρια που εξετάζει και η επιβράδυνση της οικονομίας. Ποιοι κλάδοι θα επηρεαστούν και σε τι βαθμό.

ALPHA BANK

Alpha Bank: Διασφάλιση πιστώσεων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις ύψους 14 δις ευρώ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Βασίλειος Ψάλτης μιλάει μεταξύ άλλων και για το φαινόμενο του brain drain καθώς και για τη φάση μετασχηματισμού που βρίσκεται το τραπεζικό σύστημα.

Alpha Bank: Καθοριστική σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εταιρικής κουλτούρας

Alpha Bank: Καθοριστική σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εταιρικής κουλτούρας

"H τράπεζα του μέλλοντος τοποθετεί την εμπειρία του πελάτη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της" σημείωσε ο Chief Digital Officer and Retail Banking Products της Alpha Bank, Δαμιανός Χαραλαμπίδης.