Στουρνάρας - Σαχινίδης συζήτησαν τη στρατηγική έναντι της τρόικας

ΒΟΥΛΗ-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Επιτροπή οικονομικών υποθέσεων για ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ.
Στη φωτογραφία  ο υπουργός Οικονομικών  Ιωάννης Στουρνάρας και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης .(EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΗ-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Επιτροπή οικονομικών υποθέσεων για ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ. Στη φωτογραφία ο υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης .(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη στρατηγική τους απέναντι στην τρόικα συζήτησαν σε συνάντηση τους οι Γ. Στουρνάρας και Φ. Σαχινίδης

Θέματα που εκκρεμούν ενόψει της επόμενης επίσκεψης της τρόικας, όπως το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2014-2017, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης.

Επιπλέον, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα του υπουργείου, ο κ. Σαχινίδης πληροφορήθηκε από τον κ. Στουρνάρα πως προτίθεται να καταθέσει νομοσχέδιο με θέμα τον τρόπο διάθεσης των μετοχών τραπεζών που κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και ότι θα το θέσει υπόψη των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση πριν από την κατάθεσή του στη Βουλή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network