Συνάντηση Τσακαλώτου - Μοσκοβισί τη Δευτέρα

Στιγμιότυπο από την κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Επίτροπο της Ε.Ε γα θέματα οικονομίας και νομισματικής πολιτικής Πιέρ Μοσκοβισί,σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Επίτροπο της Ε.Ε γα θέματα οικονομίας και νομισματικής πολιτικής Πιέρ Μοσκοβισί,σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με τον υπουργό Οικονομικών θα συναντηθεί ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, που φτάνει στην Αθήνα τη Δευτέρα

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.15 με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων κ. Πιερ Μοσκοβισί στο υπουργείο Οικονομικών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα " Εθνος της Κυριακής" ο Πιερ Μοσκοβισί, που φτάνει τη Δευτέρα στην Αθήνα, εκτίμησε, ότι "οι Ελληνες έχουν κάνει τόσο πολλές θυσίες τα τελευταία χρόνια και επιτέλους η χώρα είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα. Το "success story" που γράφουμε μαζί, σημαίνει την επιστροφή στην ομαλότητα, αλλά μια νέα ομαλότητα με βιώσιμη δημόσια οικονομική πολιτική και μια ανταγωνιστική οικονομία, ικανή να δημιουργήσει τις θέσεις εργασίας που οι Έλληνες χρειάζονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος επίτροπος θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Το βράδυ της Δευτέρας, ο επίτροπος θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία, κατά τη διάρκεια δείπνου, που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου "THE GREEK ECONOMY CONFERENCE" από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (ώρα 20:30, ξενοδοχείο "Athenaeum Intercontinental").

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος Μοσκοβισί, θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εφη Αχτσιόγλου (ώρα 10:15, στο Υπουργείο).

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (ώρα 11:15).

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μοσκοβισί: Κατάλληλες οι συνθήκες, να μιλήσουμε για το ελληνικό χρέος

SHARE: