Domes Resorts: Νέα Ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Κέρκυρα, καθώς και Glamping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Διαβάζεται σε 3'
domes
Domes Resorts domesresorts.com

Η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Domes συνεχίζει την επέκτασή της στην Ελλάδα με νέα καταλύματα, σε νέους προορισμούς και πρωτοπόρες ιδέες.

Τρία νέα υπερπολυτελή καταλύματα και δύο νέους προορισμούς προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της το 2024, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Domes του Δρ. Γιώργου Σπανού. Πρόκειται για το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων στη Σαντορίνη και την Κέρκυρα και τη διαχείριση του νέου Glamping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα που αναπτύσσει η Grivalia Hospitality.

H εταιρεία πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στις Κυκλάδες με την αγορά και τη λειτουργία στο νησί της Μήλου του πολυτελούς θερέτρου “Domes White Coast Milos” και με το άνοιγμα τον Ιούλιο του “Domes Noruz Mykonos” στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου της Μυκόνου. Φέτος την Άνοιξη η Domes επεκτάθηκε και στη Χαλκιδική με το άνοιγμα του “Domes Noruz Kassandra”, στην περιοχή της Κασσάνδρας. Πριν από λίγο καιρό η εταιρεία άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας το πρώτο της αυτόνομο εστιατόριο “Makris”.

To νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Στη θέση Κήπος – Θόλος, στην περιοχή της Οίας, πιθανόν με το όνομα “Domes Tholos Santorini”, πρόκειται να ανοίξει την άνοιξη του 2024 το πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας στο νησί της Σαντορίνης. Θα αποτελείται από 50 σουίτες και δύο βίλες, όλες με ιδιωτικές πισίνες. Στο resort θα λειτουργήσει και το δεύτερο εστιατόριο “Makris”, που θα βρίσκεται σε ταράτσα, ενώ η κουζίνα του θα εμπνέεται από τη γαστρονομία και τον πολιτισμό του νησιού. Για την κατασκευή του ξενοδοχείου χρησιμοποιήθηκαν τοπικά υλικά όπως ηφαιστειακή πέτρα και ξανθιά βελανιδιά. Στο ξενοδοχείο θα λειτουργεί και το “Domes’ Soma Spa”, που θα διαθέτει εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο, καθώς και την ελληνική ιδέα της διαβίωσης “Ef Zeen”.

Το Glaming στη Βούλα

Προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2024, το “91 Athens Riviera”, θα αποτελέσει μια ολοκαίνουργια ιδέα για τη Domes και τον ίδιο τον προορισμό της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Πρόκειται για το πρώτο πολυτελές glamping, το οποίο αναπτύσσει η Grivalia Hospitality, που θα λειτουργεί ως ιδιωτικό κλαμπ. Θα περιλαμβάνει το εστιατόριο “Barbarossa”, πολλά μπαρ και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων οκτώ γηπέδων τένις. Οι 30 σκηνές, οι περισσότερες με τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες, ξεκινούν από 46 τ.μ. η καθεμία και θα προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου της αλυσίδας. Τα καταλύματα – σκηνές θα είναι διαθέσιμα για όλους, ενώ οι εγκαταστάσεις θα είναι αποκλειστικά για τα μέλη.

Νέο ξενοδοχείο στην παλιά πόλη της Κέρκυρας

Μετά το καλοκαίρι του 2024, η Domes προγραμματίζει το άνοιγμα του “Domes Maison Corfu” που θα ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο της Domes’ Reserves. Το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Κέρκυρας, θα διαθέτει μόλις δέκα σουίτες, εστιατόριο, έργα τέχνης, κ.α. Η ιστορική έπαυλη που χρονολογείται από το 1903, που αποκτήθηκε από την Domes πριν από ένα χρόνο, κάποτε φιλοξενούσε τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Η εταιρεία διαθέτει ακόμη στο νησί τα ξενοδοχεία “Domes Miramare, A Luxury Collection Hotel” και το “Domes of Corfu, A Autograph Collection Hotel”.

Διεθνής η παρουσία της Domes

H Domes, έχει διεθνή παρουσία με το θέρετρο της “Domes Lake Resort Algarve”, στη νότια Πορτογαλία, κοντά στη Vilamoura. Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, εκτός από τα παραπάνω, περιλαμβάνονται ακόμη τα ξενοδοχεία στην Κρήτη “Domes of Elounda Autograph Collection”, “Domes Zeen Chania a Luxury Collection Resort”, “Domes Aulūs Elounda”, “Domes Noruz Chania Autograph Collection” και στη Ζάκυνθο “Domes Aulūs Zante”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα