Τράπεζα Πειραιώς: Δόσεις για αγορές με χρεωστική κάρτα μέσω της winbank

Τράπεζα Πειραιώς: Δόσεις για αγορές με χρεωστική κάρτα μέσω της winbank
Τράπεζα Πειραιώς ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της winbank και επιτρέπει στους κατόχους χρεωστικών καρτών της Τράπεζας να πληρώνουν έως και σε 6 άτοκες δόσεις τις αγορές, από 50€ και άνω, που έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 30 ημερών.

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους πελάτες της, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, τη δυνατότητα μετατροπής σε δόσεις, αγορών που έχουν πραγματοποιήσει με τη χρεωστική τους κάρτα, σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της winbank (web banking & του νέου mobile app) και επιτρέπει στους κατόχους χρεωστικών καρτών της Τράπεζας να πληρώνουν έως και σε 6 άτοκες δόσεις τις αγορές, από 50€ και άνω, που έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 30 ημερών.

Η νέα λειτουργικότητα «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» με χρεωστική κάρτα, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση πληρωμής σε πελάτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν με τη δυνατότητα δόσεων για αγορές μικρής αξίας που πραγματοποιούν με την χρεωστική τους κάρτα, εξασφαλίζοντας ρευστότητα και ευελιξία αποπληρωμής, σε μεταγενέστερο από την αγορά χρόνο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα