ΥΠΟΙΚ: Όλες οι προθεσμίες για την υποβολή δηλώσεων το 2014

Ουρές σήμερα στις εφορίες,για τις τελευταίες εκκρεμότητες των πολιτών,κατάθεση τελών κυκλοφορίας,ΦΑΠ,ΦΠΑ κλπ καθώς σήμερα και άυριο είναι οι τελευταίες εργάσιμες ημέρες του χρόνου,Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ουρές σήμερα στις εφορίες,για τις τελευταίες εκκρεμότητες των πολιτών,κατάθεση τελών κυκλοφορίας,ΦΑΠ,ΦΠΑ κλπ καθώς σήμερα και άυριο είναι οι τελευταίες εργάσιμες ημέρες του χρόνου,Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στο τρίμηνο 20 Μαρτίου - 30 Ιουνίου 2014 οι φορολογικές δηλώσεις για φέτος. Σε τρεις δόσεις η αποπληρωμή του φόρου. Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες

Τις προθεσμίες υποβολής όλων των δηλώσεων, των εκκαθαρίσεων, καθώς και των δόσεών τους, για το έτος 2014, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών με σκοπό την ενημέρωση και φορολογική συμμόρφωση των φορολογουμένων.

Οι περιοδικές δηλώσεις (ΦΠΑ-ΦΜΥ κλπ.) υποβάλλονται στις τακτές ημερομηνίες που προβλέπονται από τον νόμο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος θα ξεκινήσει στις 20 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2014.

Η πρώτη δόση για το φόρο εισοδήματος θα καταβληθεί έως τις 31 Ιουλίου 2014, η δεύτερη δόση έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 και η τρίτη δόση έως τις 30 Νοεμβρίου 2014.

Την παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έως την προσεχή Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ανακοίνωσε στο μεταξύ το υπουργείο Οικονομικών, μετά και την ταλαιπωρία των πολιτών που καταγράφηκε στις εφορίες.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις προθεσμίες.

SHARE:

24Media Network