Πανελλήνιες 2015: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία

Πανελλήνιες 2015: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία

Δεύτερη ημέρα Πανελληνίων 2015. Σε μαθήματα Γενικής Παιδείας εξετάζονται πάνω 100.000 υποψήφιοι. Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα σε Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια "Στόχος" και "Θεσμός". Πού αντιμετώπισαν δυσκολίες οι μαθητές

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2015. Οι υποψήφιοι εξετάζονται στη Βιολογία, τη Φυσική, τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, καθώς και στην Ιστορία. Οι 105.000 υποψήφιοι διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε μία πρώτη ανάλυση, τα ζητούμενα ερωτήματα σε Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, ενώ το τελευταίο θέμα απευθύνονταν σε καλά προετοιμασμένους μαθητές. “Βατά” χαρακτηρίζουν οι καθηγητές του φροντιστηρίου “Στόχος” τα ερωτήματα στο εξεταζόμενο μάθημα της Ιστορίας.

Οι πανελλαδικές ξεκίνησαν τη Δευτέρα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας , όπου οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γράψουν για την πολιτιστική κληρονομιά και τη σχέση μας με τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης. Τα θέματα κρίθηκαν αναμενόμενα και εντός των δυνατοτήτων των παιδιών.

Οι πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή με μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Το NEWS 247 σε συνεργασία με το φροντιστήριο ” Στόχος” και ” Θεσμός” σάς μεταδίδει τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Διαβάστε τις απαντήσεις στην Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Διαβάστε τις απαντήσεις στη Φυσική Γενικής Παιδείας.

Οι απαντήσεις στη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά

Διαβάστε όλα τα θέματα στα 4 μαθήματα Γεν. Παιδείας:

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


Θέματα Βιολογίας για τα Εσπερινά Λύκεια

Τα θέματα Μαθηματικών για τα Εσπερινά Λύκεια

Τα θέματα στη Φυσική για τα Εσπερινά Λύκεια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα