Πανελλήνιες 2016: Με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά συνεχίζονται οι εξετάσεις

Πανελλήνιες 2016: Με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά συνεχίζονται οι εξετάσεις

Με μαθήματα Κατεύθυνσης συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους περίπου 103.000 υποψηφίους Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β')

Με την εξέταση μαθημάτων από το Πεδίο Προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και Κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα), για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη οι Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών σπουδών και Θεωρητικής Κατεύθυνσης) και στα Μαθηματικά (Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών σπουδών και σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, αλλά και Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης).

Τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.

Την Πέμπτη, 19 Μαΐου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ” Στόχος ” και ” Θεσμός ” σάς μεταδίδουν καθημερινά τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Πώς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Πηγή Φωτογραφίας: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα