Πανελλήνιες 2016: Οι απαντήσεις στη Βιολογία

Πανελλήνιες 2016: Οι απαντήσεις στη Βιολογία

Οι απαντήσεις σε Βιολογία, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Αρχές Οργάνωσης και Χημεία - Βιοχημεία που μεταδίδει το NEWS 247, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ και τον ΘΕΣΜΟ. Τι σχολιάζουν οι εκπαιδευτικοί

Τελευταία ημέρα σήμερα Τετάρτη 1/6 για τις Πανελλήνιες εξετάσεις των ΓΕΛ, όπου οι μαθητές εξετάζονται στη Βιολογία Γενικής Παιδείας με το νέο σύστημα και με το παλιό σύστημα στην Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, αλλά και την Χημεία – Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

“Τα θέματα αν και σχετικά εύκολα, απευθύνονταν σε μαθητές που έχουν μελετήσει και κατανοήσει στο σύνολο της εξεταζόμενης ύλης”, αναφέρουν εκπαιδευτικοί στο NEWS 247, σχετικά με τα σημερινά ζητούμενα στη Βιολογία.

“Διατυπώθηκαν με μεγάλη σαφήνεια. Εξέτασαν και τα τρία κεφάλαια και αναλογικά μεγάλο μέρος της νέας ύλης. Παρ’ όλα αυτά, τα ζητούμενα ήταν πολλά (περισσότερα από άλλες χρονιές) και απαιτούσαν σε ορισμένα σημεία αρκετή ανάπτυξη. Τα ερωτήματα Γ2 και Δ5 απαιτούσαν στοιχειώδη κριτική ικανότητα των υποψηφίων”, σχολιάζει στο NEWS 247 η Βιολόγος στο φροντιστήριο ΣΤΟΧΟΣ, Δηλέ Παναγιώτα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα