Πανελλήνιες 2017: Τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα ειδικότητας στα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2017: Τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα ειδικότητας στα ΕΠΑΛ

Πανελληνίων συνέχεια σήμερα, με τους περίπου 19.000 υποψηφίους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται σε τέσσερα μαθήματα ειδικότητας. Δείτε αναλυτικά τα θέματα

Σε τέσσερα μαθήματα εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους στα Ψηφιακά Συστήματα, τον Προγραμματισμό Υπολογιστών, την Μεταφορά Φορτίων και την Οικοδομική.

Αύριο, Τετάρτη, σειρά έχουν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων οι οποίοι εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Υπενθυμίζεται ότι την αναβολή στις Πανελλήνιες εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στη Λέσβο και τη Χίο, την Τρίτη, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων λόγω του ισχυρού σεισμού που έπληξε την περιοχή.

“Είναι αυτονόητο ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών που διαγωνίζονται, η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων με ίσους όρους. Το Υπουργείο, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων”, κατέληξε χτες η ανακοίνωση, ενώ σήμερα αναμένεται νεότερη απόφαση σχετικά με το μέλλον των Πανελληνίων στα Γενικά Ενιαία Λύκεια του νησιού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

 

Πηγή Φωτο: Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα