Πανελλήνιες 2017: Τέλος εξετάσεων με τέσσερα μαθήματα στα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2017: Τέλος εξετάσεων με τέσσερα μαθήματα στα ΕΠΑΛ

Αυλαία σήμερα Πανελλήνιων εξετάσεων, με τέσσερα μαθήματα ειδικότητας στα ΕΠΑΛ. Τη σκυτάλη στον εξεταστικό μαραθώνιο παίρνουν τα μαθήματα ειδικότητας, από την Πέμπτη 22 Ιουνίου

Αυλαία ρίχνουν σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλήνιες εξετάσεις και για τους υποψηφίους στα ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα ειδικότητας.

Πιο συγκεκριμένοι, οι Πανελλήνιες ολοκληρώνονται με Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων και Βοοτροφία-Αιγοπροβατοτροφία.

Από αύριο, Πέμπτη, ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα (ξένες γλώσσες, μουσική και σχέδιο).

Εξάλλου, από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου, θα διεξαχθούν και οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες, για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Από τη Δευτέρα ξεκίνησαν και πάλι οι Πανελλήνιες εξετάσεις στη Λέσβο, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και σε συνεργασία με σεισμολόγους και εκπροσώπους της πολιτικής προστασίας.

Οι εξετάσεις στο νησί είχαν αναβληθεί λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,1 Ρίχτερ, που έπληξε την περιοχή. Δείτε πότε θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα νησιά.

Την ίδια στιγμή σημειώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2017 ξεκινούν από την Τετάρτη 21-6-2017 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 14-7-2017.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πηγή Φωτο: Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα