Πανελλήνιες 2018: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Φωτογραφίες αρχείου
Φωτογραφίες αρχείου SOOC

Με τρία κρίσιμα μαθήματα των τριών Ομάδων Προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2018 για τα Ενιαία Λύκεια. Δείτε αναλυτικά τι έπεσε στους μαθητές. Μείνετε συντονισμένοι στο News24/7 για τις απαντήσεις

Με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018, για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στην Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στη Φυσική η Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Σημειώνεται ότι η Φυσική Κατεύθυνσης συνδέεται με δύο κρίσιμα Επιστημονικά Πεδία και την πρόσβαση σε Πολυτεχνεία και Ιατρικές. Ωστόσο, για τις Ιατρικές σχολές, η Φυσική αποτελεί το τρίτο μάθημα από πλευράς βαρύτητας, με πρώτο τη Βιολογία, με την οποία θα τελειώσουν οι Πανελλήνιες φέτος και δεύτερο τη Χημεία. Στα Πολυτεχνείο, πρώτο μάθημα αυξημένης βαρύτητας είναι τα Μαθηματικά και δεύτερο η Φυσική.

Όπως είναι λογικό, οι 104.040 υποψήφιοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στις σχολές της επιθυμίας τους.

Άλλωστε, προηγήθηκε η εξέταση την Δευτέρα σε επίσης δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας, τα Αρχαία για τους υποψηφίους Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά για εκείνους των Θετικών Σπουδών και των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση σε Νομικές και Πολυτεχνικές Σχολές.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Page: /
Page: /
Page: /

Το υπόλοιπο πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2018:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-6-2018: ΛΑΤΙΝΙΚΑ – Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-6-2018: ΧΗΜΕΙΑ – Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-6-2018: ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ – Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

ΤΡΙΤΗ 19-6-2018: ΒΙΟΛΟΓΙΑ – Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΡΙΤΗ 19-6-2018: ΒΙΟΛΟΓΙΑ – ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πανελλήνιες 2018: Σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών διαγωνίζονται τα ΓΕΛ

SHARE: