Πανελλήνιες 2024: Με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις στα ΓΕΛ

Διαβάζεται σε 2'
Πανελλήνιες 2024
Πανελλήνιες 2024 INTIME

Με την εξέταση τριών μαθημάτων συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2024 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων τις επόμενες ημέρες.

Συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται σήμερα στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές των ΓΕΛ έχουν ήδη εξεταστεί στο μάθημα της “Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία“, που ήταν αυτό που άνοιξε και την “αυλαία” των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα (03/06), άρχισαν οι εξετάσεις των γυμνασίων.

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα μεσολαβήσει ένα κενό, λόγω της διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Εκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ

Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, έως και τις 17 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου εξετάστηκαν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Σημειώνεται, ότι λόγω των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα