Τη Δευτέρα στον εισαγγελέα ο Πελεγρίνης

Τη Δευτέρα στον εισαγγελέα ο Πελεγρίνης
Ομιλία του Πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη στην εκδήλωση με θέμα «Η διάλυση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: κυβερνητικές πολιτικές, στόχοι και μέσα επιβολής τους» στην Αίθουσα Τελετών του κεντρικού κτηρίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Σε ανωμοτί κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου για παράβαση καθήκοντος, καλείται από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θεοδ. Πελεγρίνης

Ως ύποπτος για τη διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος, καλείται από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών τη Δευτέρα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Ο κ. Πελεγρίνης καλείται σε ανωμοτί κατάθεση, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή ανακοίνωση του Συμβουλίου του ΕΚΠΑ στην οποία καταλογίζονται ευθύνες στον πρύτανη για την κατάσταση στο Πανεπιστήμιο.

Η εν λόγω προκαταρκτική εξέταση είχε διαταχθεί έπειτα από αναφορά που είχε υποβάλει στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Στη συνέχεια, είχε συσχετιστεί με αυτή την έρευνα και η επίμαχη ανακοίνωση του Συμβουλίου του ΕΚΠΑ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα