Ξεκίνησε τις σπουδές σου άμεσα τον Φεβρουάριο «Διαδικτυακή Ενημέρωση για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου»

Ξεκίνησε τις σπουδές σου άμεσα τον Φεβρουάριο «Διαδικτυακή Ενημέρωση για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών του 
Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου»

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει σημερα Πέμπτη 14 Ιανουαριου 2021 στις 6:00μμ. διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης προγραμμάτων σπουδών.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Παράλληλα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από νέους υποψήφιους και φοιτητές πανεπιστημίων του εξωτερικού για μετεγγραφή που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο το Εαρινό Τετράμηνο2021 με έναρξη σπουδών 8 Φεβρουαρίου 2021.

Παρακολούθησε δωρεάν την διαδικτυακή παρουσίασηπου διοργανώνει ΕΔΩ και μάθε περισσότερα για τις Σχολές,τα Τμήματακαι τα Προγράμματα Σπουδώνπου προσφέρονται στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένας διεθνής ηγέτης στο χώρο της καινοτομίας. Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων στον κόσμο στον τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών,από το Διεθνή Οργανισμό κατάταξης Πανεπιστημίων Times Higher Education University Impact Rankings (2020).

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών: 8 Φεβρουαριου 2021

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα euc.ac.cy ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο [email protected]

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα