ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ

O Παναγιώτης Κοντολέων υπήρξε διοικητής στην ΕΥΠ από τον Αύγουστο του 2019 ως τις 5/8/2022 που υπέβαλε την παραίτηση του.

Βασιλική Βλάχου

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο ρόλος της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου και τα αναπάντητα ερωτήματα

Η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, που υπέγραφε τις διατάξεις για τις υποκλοπές, είναι ένα από τα πρόσωπα - "κλειδιά" στις παρακολουθήσεις. Η πορεία της στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Μητσοτάκης που "δεν ήξερε" και η ευθύνη του κ. Ντογιάκου…

Ο Μητσοτάκης που "δεν ήξερε" και η ευθύνη του κ. Ντογιάκου…

Η παρακολούθηση ενός πολιτικού προσώπου συνιστά σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, είναι ζήτημα δημοκρατίας και ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες πολίτες. Η εισαγγελική έρευνα πρέπει να την φωτίσει. Οτιδήποτε άλλο θα είναι "κουκούλωμα".

ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη

ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά μέσω ανακοίνωσής του "να βγουν όλα στο φως", καλώντας τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και τους -νυν και πρώην- διοικητές της ΕΥΠ να πουν όλη ην αλήθεια.

Χρηματιστήριο

Η πολιτική ένταση φέρνει "απόνερα" στην οικονομία

Οι καταιγιστικές εξελίξεις με παραιτήσεις δύο εκ των πλέον στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού άνοιξαν τη βεντάλια και πάλι της συζήτησης για τις εκλογές, αλλά κι έθεσαν ζητήματα αξιοπιστίας.

Νίκος Ανδρουλάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτικός "σεισμός" για τις υποκλοπές

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό προκάλεσαν οι παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα. Προσωπικές ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιρρίπτει η αντιπολίτευση. "Ναι" της κυβέρνησης στο αίτημα Ανδρουλάκη για εξεταστική επιτροπή.

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: "Εκθέτει τη χώρα διεθνώς - Με παρακολούθησε η ΕΥΠ"

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: "Εκθέτει τη χώρα διεθνώς - Με παρακολούθησε η ΕΥΠ"

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση πολιτικών ευθυνών για την υπόθεση των υποκλοπών, ζητά ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

ΜέΡΑ25

ΜέΡΑ25: Ο Πρωθυπουργός οφείλει ή να κινήσει διώξεις ή να παραιτηθεί

Προσωπική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε το ΜέΡΑ25, στον απόηχο των παραιτήσεων του Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα. Ζητά να κινηθούν διώξεις εναντίον τους ή να παραιτηθεί.

Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος: "Δεν έχουμε υπόθεση Δημητριάδη ή Κοντολέοντος, έχουμε σκάνδαλο Μητσοτάκη"

Για ομολογία ενοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με το ζήτημα των υποκλοπών, κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τις παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης "θυσιάζει" τους ανθρώπους του και ψάχνει απόδραση με εκλογές

Επιχείρηση "σώστε τον βασιλιά" είναι σε εξέλιξη στην κυβέρνηση. Επαναφέρουν τα σενάρια της πρόωρης κάλπης οι παραιτήσεις Δημητριάδη - Κοντολέοντα, που έχουν ως στόχο να κρατήσουν τον πρωθυπουργό εκτός του κάδρου των ευθυνών για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Μέγαρο Μαξίμου

Εξεταστική τώρα για υποκλοπές και ΕΥΠ

Παρά τη συστηματική προσπάθεια του προπαγανδιστικου μηχανισμού της κυβέρνησης να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ερώτηση στον πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν υπήρχε λόγος εθνικής ασφάλειας για τον οποίο ζητήθηκε από την ΕΥΠ η παρακολούθηση του κινητού του κ. Κουκάκη καθώς και για ποιον λόγο τελικά διακοπήκε.

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Αντί να κρύβεται πίσω από στημένες διαδικασίες, η ΝΔ να δώσει απαντήσεις

Την ανάγκη να δοθούν απαντήσεις από την κυβέρνηση σε πλήθος ερωτημάτων που προκύπτουν σχετικά με τις υποθέσεις παρακολουθήσεων, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις".

ΜέΡΑ25

ΜέΡΑ25 για παρακολουθήσεις: Η κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει ότι δεν κατέχει το λογισμικό

Για "δήθεν διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης" την οποία ο ίδιος ο διοικητής της ΕΥΠ "αδειάζει" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 σχετικά με τις υποθέσεις παρακολουθήσεων. Ζητά αποδείξεις από την κυβέρνηση.

Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

9 ερωτήματα για τους κοριούς σε Ανδρουλάκη και Κουκάκη

Οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές θέτουν ένα μεγάλο θέμα δημοκρατίας. Είναι ζήτημα τιμής για τους πολίτες αυτής της χώρας να αποκαλυφθεί η αλήθεια για να περιφρουρηθεί η ελευθερία μας.

Παναγιώτης Κοντολέων

Βουλή: Αναπάντητα ερωτήματα από τον Διοικητή της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις

Επίμονες ερωτήσεις για τις δοσοληψίες της υπηρεσίας με ιδιώτες αλλά και την σχέση του με τον πρωθυπουργό, φέρεται να δέχθηκε στην Επιτροπή Θεσμών που συνεδρίασε με αντικείμενο τις καταγγελίες του Ν.Ανδρουλάκη.