ΠΑΣΚΕ κατά Φωτόπουλου: "Επικράτησαν σταλινικές τακτικές"

ΑΘΗΝΑ-ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Επίθεση στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ από την ΠΑΣΚΕ. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Σφοδρή κριτική στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ κ. Ν. Φωτόπουλο για τις επιλογές του αναφορικά με τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας και τη συγκρότηση της νέας διοίκησης στη ΓΕΝΟΠ, ασκεί με σημερινή ανακοίνωση της η παράταξη ΠΑΣΚΕ-συνεργαζόμενοι της ΓΕΝΟΠ.

"Επικράτησαν δυστυχώς, σταλινικές τακτικές, αυταρχισμοί και η επιλογή Φωτόπουλου, αφού η συγκρότηση του νέου πενταμελούς προεδρείου πραγματοποιήθηκε χωρίς το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ - συνεργαζόμενοι, παρόλο που οι δυνάμεις του εκφράζουν την διαφορετικότητα, αλλά και η αριθμητική του δύναμη υπερτερεί έναντι άλλων", αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.

"Αυτή η ΓΕΝΟΠ θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον παλιό κακό της εαυτό, αυτόν δηλαδή που την στοχοποίησε στους συναδέλφους μας και στην κοινωνία, ενώ σήμερα ήταν μια ευκαιρία να οδηγηθεί σε μια αυτοκάθαρση, μέσω των παρατάξεων, απομακρύνοντας όσους δεν σεβάστηκαν και ξέφυγαν από τις συνδικαλιστικές άξιες, επιβάλλοντας ταυτόχρονα νέες αρχές και προτάγματα για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία θα συσπειρώνουν τους εργαζόμενους".

"Χωρίς να λάβουν υπόψη τους την συμμετοχή του προσωπικού, ικανοποιώντας προσωπικές επιθυμίες και οφίτσια, δεν προστάτεψαν τον θεσμό, αφού τα ποσοστά συμμετοχής ήταν αποκαρδιωτικά και αμαύρωσαν την ιστορική διαδρομή της ΓΕΝΟΠ, θέτοντας παράλληλα σε κρίση το συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επανεκλογή Ν. Φωτόπουλου στη θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

SHARE:

24Media Network